استمرار همکاری های بین بخشی مرکز بهداشت و جهادکشاورزی شهرستان خاش
در مورخه 23/10/97 کمیته بهداشت کشاورزی با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی و مرکز بهداشت در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار گردید. آقای الله بخش کرد معاون محترم مرکز بهداشت شهرستان خاش به بیان مطالبی در خصوص اهمیت سلامت محصولات کشاورزی و بیماری های مشترک میان انسان و دام پرداخت و ادامه داد: دستیابی به اهداف کلی برنامه یعنی کشاورزی سالم، محصول سالم و محیط زیست پایدار در سایه ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر و نیز بهره مندی از کلیه تدابیر هر دو دستگاه و سایر ادارات ذیربط راامکان پذیر خواهد بود. در ادامه مهندس آزادی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار اهداف طرح و ارائه آمارهای مربوطه، از جمله آمار کارگاههای بهداشت کشاورزی و دامداری خانگی و سنتی و غیرخانگی و آمار معاینات شاغلین در این بخش، آموزشهای داده شده توسط همکاران مجموعه و اهمیت آموزش در امر پیشگیری از حوادث و بیماریهای ناشی از کار، اهمیت تولید محصول سالم و استاندارد از نظر مولفه های استفاده از سموم مجاز و در حد استاندارد و همچنین اجرای مصوبات کمیته بهداشت کشاورزان، نکاتی را یادآوری کردند.
پیوند برنامه سلامت باروری و برنامه کنترل اچ آی وی در پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد
مهندس نقی زاده در جلسه مشترک مرکز بهداشت و بیمارستان امام خمینی(ره) با تأکید بر اهمیت موضوع پیشگیری انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد و لزوم همکاری حوزه بهداشت ودرمان در خصوص برنامهPMTCTگفت: با توجه به افزایش تعداد زنان مبتلا به عفونت اچ آی وی و مراجعه کمتر آنان جهت انجام آزمایش، مراقبت ودرمان این برنامه بعنوان یکی از اولویت های طرح تحول نظام سلامت تعیین و اجرایی گردید.
تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت؛ گامی مهم در توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و گروههای مخاطب
دکتر زنگنه در کارگاه آموزشی-توجیهی تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان خاش عنوان نمود: با توجه به تاکیدات وزیر محترم بهداشت و پیرو تشکیل معاونت اجتماعی در سطح وزارت و دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل خانه مشارکت سلامت در شهرستانها با هدف توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و گروههای مخاطب از طریق مشارکتهای آنها در طراحی برنامه های سلامت در دستور کار حوزه معاونت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ به منظور اجرای این برنامه و طی دعوت از تمامی دستگاههای اداری بعنوان نخستین جامعه هدف، این کارگاه در شهرستان خاش برگزار شد.
ارزیابی مثبت از وضعیت شاخص های سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان خاش
پیرو بازدید گروه تخصصی سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از ستادمرکز بهداشت، تعداد 3مرکز خدمات جامع سلامت شهری، 3مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و چند خانه بهداشت شهرستان خاش جلسه ای با حضور مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت، مهندس کریمیان مسئول واحد سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی و کارشناسان این حوزه و نیز کارشناسان ستادی مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار گردید. مهندس نقی زاده ضمن خوش آمدگویی به حاضرین عنوان نمود: توجه ویژه به بهداشت محیط و حرفه ای از مواردی است که در حوزه بهداشت شهرستان با جدیت پیگیری می شود در راستای ارتقای شاخص ها در حوزه سلامت محیط و کار تمام تلاش خود را به کار بسته ایم و امیدواریم با راهنمایی و همکاری واحد سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان بتوانیم موفق تر از گذشته انجام وظیفه نماییم.
افتتاح بخش جدید اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) یکی از14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
امروز در استمرار خط روشن خدمت و در ادامه ایجاد تحولات ماندگار و موثر در روند توسعه سیستان و بلوچستان،با حضور وزیر بهداشت در زاهدان و به برکت طرح عظیم تحول نظام سلامت 14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی دانشگاه علوم پزشکی با اعتباری بالغ بر 870 میلیارد ریال به بهره برداری رسید. وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ادامه داد: دولت اهتمام ویژه ای به ارتقای سلامت سیستان و بلوچستان دارد. خیرین محترم سلامت، به آثار نیک انجام فعالیت های انسان دوستانه در این عرصه توجه داشته باشند چرا که دعای خیر بیمارستان همواره رفیق راه خیرین سلامت است.
برگزاری ژورنال کلاب روش استفاده از کیت تشخیص سریع مالاریا در مرکز بهداشت شهرستان خاش
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: با کشف سریع بیماری مالاریا و درمان بهنگام، می توان از درد و رنج بیماری، عوارض و مرگ و میر ناشی از آن و نیز ابتلای سایر افراد به مالاریا پیشگیری کرد.وی ادامه داد: بیماری مالاریای سخت مهمترین بیماری انگلی شایع در جهان با علائمی چون فقدان توانائی خوردن و ناتوانی در ایستادن، نشستن، استفراغ مداوم، تشنج و تغییر در سطح هوشیاری، اختلال تنفسی، کاهش ادرار و خونریزی از لثه و بینی از دیگر بیماریها قابل تفکیک و شناسائی است.
نخستین نوزاد در بلوک زایمانی بیمارستان امام خمینی(ره) خاش دیده به جهان گشود
پس از انجام اقدامات لازم به منظور حفظ ایمنی بیمار، نخستین مادر باردار بستری در بلوک زایمانی کوثر خاش نوزاد خود را در این بخش تازه تاسیس به دنیا آورد. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: پس از افتتاح بلوک زایمانی در خاش اقدامات لازم برای اتصال و ارتباط فیزیکی این بلوک زایمانی با اتاق عمل و بخش نگهداری نوزادان انجام شد و نخستین نوزاد در این بخش جدید به سلامت پا به عرصه وجود گذاشت.
بازدید رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش از وضعیت پروژه های عمرانی مرکز خدمات جامع سلامت شیرآباد و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی نوک آباد
مهندس نقی زاده ضمن بررسی وضعیت ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت شیرآباد و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی نوک آباد از نزدیک در جریان روند پیشرفت این دو پروژه قرار گرفت. رییس مرک بهداشت شهرستان خاش در حاشیه بازدید از دو پروژه عمرانی در شیرآباد و نوک آباد بر وضعیت استراتژیک و ویژه مرکز شیرآباد تأکید نمود و افزود: این مرکز با توجه به بیشترین جمعیت تحت پوشش نسبت به مناطق اطراف و قرار گرفتن در مرکز راههای کارواندر، خاش، چاه احمد و بزمان یکی از اولویتهای ساختمانی شبکه بهداشت ودرمان می باشد که از سال92به دلیل فوت پیمانکار مربوطه بلاتکلیف بوده و در بهار 97 و به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مجددا عملیات ساخت آن از سر گرفته شد.
بازدید گروهی تخصصی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه احمد و خانه های بهداشت تابعه با حضور رییس مرکز بهداشت خاش
بازدید گروهی تخصصی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه احمد و خانه های بهداشت تابعه با حضور رییس مرکز بهداشت خاش
مهندس نقی زاده در این بازدید عنوان نمود: آنچه به عنوان یکی از برکات طرح تحول نظام سلامت شاهد بودیم پوشش صد درصدی تمامی روستاها و حتی دورترین منطقه شهرستان در ارائه خدمات سلامت و دسترسی عادلانه به پزشک و امکانات مراقبتی و درمانی است به سبب همین طرح و نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به مناطق محروم، امروز مردم روستای چاه احمد از تمامی خدمات بهداشت و درمان بصورت برابر با سایر مناطق بهره مند هستند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ در بازدید گروهی تخصصی مرکز خدمات جامع سلامت چاه احمد و خانه های بهداشت تابعه 8تیم متشکل از کارشناسان واحدهای بهداشتی ستادی و با مدیریت مهندس نقی زاده به بررسی همزمان مرکز و 6 واحد تحت پوشش آن(خانه های بهداشت عزیزآباد، تلارک، ملک آباد، حیدرآباد، نادرآباد و یوسف آباد) پرداختند.
نشست جناب دکتر شیخ زاده معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مسئولین مرکز بهداشت خاش
دکتر شیخ زاده عنوان نمود: آنچه در تدوین یک برنامه عملیاتی می بایست مد نظر قرار گیرد قابلیت اجرایی شدن، به سرانجام رسیدن و برخورداری از استانداردهای کیفی است چرا که پس از اجرای هر برنامه عملیاتی و پیگیری در آن زمینه باید شاهد تغییر مثبت در حوزه مربوطه باشیم.