برگزاری جلسه آموزشی اصناف در مرکز بهداشت شهرستان خاش
جلسه آموزشی بهداشت محیط جهت متصدیان رستوران ها ،اغذیه فروشی ها ،کافه قنادی ها و... در تاریخ 13/12/97 در مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار شد. مهندس نقی زاده سرپرست مرکز بهداشت شهرستان با عرض خیر مقدم به حاضرین و تبریک پیشاپیش نوروز 98 هدف از برگزاری جلسه را ارتقاء هماهنگی ها و سطح آگاهی کسبه در خصوص رعایت موازین بهداشت محیطی در محل کار و پیشگیری و کاهش بار بیماری های مرتبط با آب و غذا به ویژه در مسافرین نوروزی دانست تا با رعایت موازین بهداشتی و اصول بهداشت مواد غذایی از بیماری های شایع در این حوزه پیشگیری گردد.
جلسه آموزشی بهداشت محیط جهت متصدیان رستوران ها ،اغذیه فروشی ها ،کافه قنادی ها و... در تاریخ 13/12/97 در مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار شد.
مهندس نقی زاده سرپرست مرکز بهداشت شهرستان با عرض خیر مقدم به حاضرین و تبریک پیشاپیش نوروز 98 هدف از برگزاری جلسه را ارتقاء هماهنگی ها و سطح آگاهی کسبه در خصوص رعایت موازین بهداشت محیطی در محل کار و پیشگیری و کاهش بار بیماری های مرتبط با آب و غذا به ویژه در مسافرین نوروزی دانست تا با رعایت موازین بهداشتی و اصول بهداشت مواد غذایی از بیماری های شایع در این حوزه پیشگیری گردد.
مهندس نقی زاده از حاضرین در جلسه خواست در تهیه مواد غذایی در رستورانها و اماکن تهیه و توزیع موادغذایی از روغن مناسب استفاده و سعی شود از روغن و قند کمتر در تهیه و فراوری غذا علی الخصوص در فست فود ها استفاده شود.
در ادامه مهندس بانک زهی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت نیز به مسائل مربوط به تغذیه و شرایط نگهداری مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع، عوارض روغن و قند بر سلامت انسان و ... اشاره نمودند.
سپس مهندس آزادی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار با تقدیر و تشکر از همکاری ریاست محترم مرکز بهداشت و کارشناس تغذیه شبکه به بیان نقطه نظرات در خصوص ماده 13 آئین نامه بهداشت محیط و رعایت موازین بهداشت فردی ،بهداشت محل کار و ابزار و بهداشت مواد غذایی در این مراکز، همچنین بعضی قوانین و مقررات بهداشتی و تعزیراتی مرتبط و توصیه و انتظارات واحد سلامت محیط از کسبه پرداخت.
وی از حاضرین خواست تا نسبت به اطلاع رسانی سامانه رسیدگی به شکایات مردمی190 با نصب تراکت در مراکز تهیه و توزیع مساعدت نمایند.
comment