افتتاح 11طرح بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش همزمان با سایر طرح های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دکتر کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش: 11 طرح بهداشتی درمانی( 10پروزه در بخش مرکزی و 1پروژه بخش نوک آباد) به شکل ویدئو کنفرانس و با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه شهرستان خاش افتتاح شد. افتتاح 3 مرکز خدمات جامع سلامت شهید مطهری، ناصری، شیرآبا، 2پایگاه سلامت تفتان و شهید باقری، 3پایگاه اورژانس بین راهی دشت رباط، دوراهی ایرندگان و تیغ آب و نیز2آزمایشگاه روستایی اسماعیل آباد و کارواندر در ادامه برکات طرح تحول نظام سلامت و با حمایت های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آماده ارائه خدمت به مردم شریف شهرستان هستند.
تداعی یاد و خاطره روزهای خوب و شیرین انقلاب با برپایی ایستگاه صلواتی در محل شبکه بهداشت ودرمان
تداعی یاد و خاطره روزهای خوب و شیرین انقلاب با برپایی ایستگاه صلواتی در محل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش و حضور مدیران شبکه و کلیه کارکنان و پخش سرودهای انقلابی همراه شد. دکتر کرد و مهندس نقی زاده در این مراسم در چهلمین سال عزت، آزادی، توسعه و پیشرفت ضمن گرامیداشت و تبریک این ایام مبارک بر همدلی و اتحاد درون سازمانی همکاران در راستای پیشبرد اهداف والای نظام سلامت تأکید و اذعان نمودند: بهمن 57 اگر تاریخساز شد به واسطه دم مسیحایی پیری فرزانه، رهبری آگاه و سیاستمداری اخلاقمدار بود که امام و پیشوا و مقتدای یک امت شد و امروز نیز راه و طریقش کماکان با هدایت و رهبری اندیشمندانه حضرت آیتالله خامنهای(مد ظله العالی) باقیاست.
نمایش دستاوردهای حوزه سلامت شهرستان خاش در نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران
همزمان با نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران، غرفه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش با حضور پرسنل بهداشتی با اجرای برنامه های پروژه های حوزه سلامت، غربالگری فشارخون، قند خوت و تست اچ آی وی و نیز توزیع پمفلت و کتابچه آموزشی برپا گردید و مورد استقبال مراجعین قرار گرفت.
تمرین پدافند غیرعامل در پی قطع برق شبکه بهداشت ودرمان خاش
قطع برق در شبکه بهداشت و درمان خاش به فرصتی برای تمرین مدیریت بحران و خود ارزیابی کارکنان این مرکز تبدیل شد. مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش با اعلام این مطلب گفت: در پی سرقت سیم ها و بروز اخنلال در سامانه برق رسانی خیابان طالقانی در یکی از شب های هفته گذشته، برق ستاد مرکزی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش دچار اختلال گردید. به گفته دکتر رضا کرد پس از وقوع این اتفاق، ضمن پیگیری و تلاش برای رفع مشکل، این تهدید به فرصتی برای ارزیابی فرایندها و عملکردها و مانوری در حوزه پدافند غیر عامل تبدیل شد.
آغاز محافل انس با قرآن کریم در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش در روزهای نخست دهه مبارک فجر
کارکنان شبکه بهداشت و درمان خاش دهه مبارک فجر و آئین بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را با "محفل اتس با قرآن" شروع کردند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛ محفل نورانی انس با قرآن کریم در راستای اجرای برنامه های گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر؛ پنجشنبه هر هفته از ساعت 7:15 تا 7:45 صبح در محل سالن کنفرانس مرکزبهداشت جهت کارکنان ستاد شبکه و مرکز بهداشت برگزار می گردد.
عقد تفاهم نامه برون سازمانی مرکز بهداشت و نیروی انتظامی درراستای ادغام وتقویت خدمات سلامت و امنیت شهرستان خاش
مهندس نقی زاده در جلسه مشترک مرکز بهداشت و نیروی انتظامی ضمن تبریک پیشاپیش دهه مبارک فجر گفت: فعالیتهای حوزه سلامت و پرچمداران امنیت شهرستان خاش با هدف مبارزه با ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگ سازی در جهت حفظ سلامت و امنیت شهروندان بیش از پیش استمرار خواهد یافت چرا که پیشگیری جزو وظایف ذاتی حوزه سلامت است و نیروهای ما در هر زمان و هر نقطه شهرستان آماده مداخلات بهداشتی در جهت ارائه خدمت به مردم هستند.
اهمیت برنامه ریزی و نگاه جامع مسئولین حوزه سلامت در بررسی شاخص ها و عملکرد
علی نقی زاده در جلسه هم اندیشی گزارش عملکرد واحدهای ستادی عنوان نمود: لازمه پویایی سیستم های بهداشتی، داشتن برنامه ریزی دقیق و طراحی جدول زمانبندی حساب شده و استخراج و بررسی شاخص های حوزه تحت پوشش ، گزارش عملکرد برنامه ها به سطوح بالادستی، انتقادپذیری و استقبال از پیشنهادات و ایده های سازنده و اجرای مداخلات کاربردی می باشد. رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش در جمع کلیه مسئولین واحدهای ستادی ضمن اشاره به اهمیت همسان سازی فرمت گزارشدهی عملکرد و دستاوردها حداقل بصورت فصلی گفت: كليه واحدهاي حوزه بهداشتي مي بايست نسبت به طراحي برنامه عملیاتی ساده و کاربردی اهتمام ورزیده و مداخلات لازم برای دستیابی به اهداف نظام سلامت متناسب با برنامه های کشوری و دانشگاهی و براساس الویتهای شهرستانی اقدام نمایند.
جلسه گزارشدهی روز سوم اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال
کمیته گزارشدهی اجرای طرح تکمیلی فلج اطفال در روز دوشنبه 8/11/97 رأس ساعت 17:30با حضور ریاست محترم مرکز بهداشت و کلیه کارشناسان ناظر طرح در سالن کنفرانس برگزار شد. مهندس نقی زاده ضمن تقدیر از تلاش تمامی تیم های عملیاتی در خصوص اجرای مطلوب طرح، از کارشناسان ناظر خواست تا ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در منطقه تحت پوشش خود و بیان معضلات موجود، راهکار لازم جهت مرتفع نمودن مشکلات را مطرح و بررسی نمایند و ادامه داد: ضروری است کلیه کودکان زیر 5 سال تحت پوشش طرح، توسط همکاران بهورز و مراقب سلامت در قسمت واکسن تکمیلی سامانه سیب ثبت گردند.
آغاز اجرای طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال در شهرستان خاش
مهندس نقی زاده گفت: همانطور که استحضار دارید فلج اطفال یک بیماری ویروسی است که تا قبل از تصویب برنامه ریشه کنی توسط سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از چهل میلیون نفر به این بیماری مبتلا می شدند و صدها هزار نفر از این افراد، برای همیشه فلج باقی می ماندند.با تصویب طرح ریشه کنی فلج اطفال در سال1988 و پوشش کافی واکسیناسیون، تعداد کشورهای پولیواندمیک از 125کشور به 3کشور تا سال2012 تقلیل پیدا کرد. رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش افزود: در سال میلادی گذشته فقط 27مورد بیماری در جهان گزارش گردید که مربوط به کشور افغانستان و پاکستان بود.خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته طی 18سال گذشته (ازسال1379 تاکنون) موردی از فلج اطفال در کشور گزارش نشده است لذا حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشورمان از حساسیت ویژه ای برخوردار است.
دیدار صمیمانه همکاران هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با پرسنل شبکه بهداشت ودرمان خاش
خانم رضاییان مسئول هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ گزینشگران نیروهای ارزشمند و ولایت مداری هستند که در جهت سالم سازی نظام اداری تلاش می کنند و اگر در طی فرآیند و مراحل گزینش نیروی انسانی یک نیروی صالح، متعهد و هوشمند جذب شود، برای همکاران هسته گزینش بسیار شیرین و امیدوار کننده است. خانم رضاییان در نشست صمیمی که با حضور مسئولین حوزه سلامت شهرستان خاش برگزار گردید ضمن تشکر و قدردانی از تعاملات مدیران شهرستان خاش گفت: تلاش هسته گزینش در راستای ارتقای سطح تعاملات و همکاریها در جهت سالم سازی محیط و رفع چالش های موجود می باشد به طوری که آمار نیروهای اخراجی طی سالهای اخیر کاهش قابل توجهی داشته است چرا که انجام مشاورات و جلسات هم اندیشی درون بخشی، ارائه راهکار و اصلاح نیروها از طریق امر به معروف و نهی از منکر در دستور کار قرار دارد.