جلسه گزارشدهی روز سوم اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال
کمیته گزارشدهی اجرای طرح تکمیلی فلج اطفال در روز دوشنبه 8/11/97 رأس ساعت 17:30با حضور ریاست محترم مرکز بهداشت و کلیه کارشناسان ناظر طرح در سالن کنفرانس برگزار شد. مهندس نقی زاده ضمن تقدیر از تلاش تمامی تیم های عملیاتی در خصوص اجرای مطلوب طرح، از کارشناسان ناظر خواست تا ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در منطقه تحت پوشش خود و بیان معضلات موجود، راهکار لازم جهت مرتفع نمودن مشکلات را مطرح و بررسی نمایند و ادامه داد: ضروری است کلیه کودکان زیر 5 سال تحت پوشش طرح، توسط همکاران بهورز و مراقب سلامت در قسمت واکسن تکمیلی سامانه سیب ثبت گردند.
کمیته گزارشدهی اجرای طرح تکمیلی فلج اطفال در روز دوشنبه 8/11/97 رأس ساعت 17:30با حضور ریاست محترم مرکز بهداشت و کلیه کارشناسان ناظر طرح در سالن کنفرانس برگزار شد.
مهندس نقی زاده ضمن تقدیر از تلاش تمامی تیم های عملیاتی در خصوص اجرای مطلوب طرح، از کارشناسان ناظر خواست تا ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در منطقه تحت پوشش خود و بیان معضلات موجود، راهکار لازم جهت مرتفع نمودن مشکلات را مطرح و بررسی نمایند و ادامه داد: ضروری است کلیه کودکان زیر 5 سال تحت پوشش طرح، توسط همکاران بهورز و مراقب سلامت در قسمت واکسن تکمیلی سامانه سیب ثبت گردند.
ایشان تأکید نمود در خصوص ثبت تمامی خدمات ارائه شده در سامانه سیب و افزایش شاخص درصد جمعیت حداقل یکبار خدمت گرفته (تا 100 درصد) بر اساس نامه ارسالی معاونت بهداشتی استان به شماره 97-8-122849مورخ 6/11/97اقدام لازم صورت پذیرد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش با اعلام این خبر که همزمان با اجرای طرح تکمیلی فلج اطفال به صورت خانه به خانه 406 مادر باردار (298نفر ایرانی و 108نفر غیر ایرانی) فاقد پرونده الکترونیک (جدید) نیز در شهرستان شناسایی شدند، افزود: این تعداد مادر باردار که تا آن زمان از سن بارداری به پایگاههای سلامت مراجعه نکرده بودند بلافاصله و طی این مداخله جهت دریافت مراقبتهای دوران بارداری به پایگاههای سلامت ارجاع داده شدند.
مهندس نقی زاده ضمن بیان اهمیت شناسایی به موقع مادران باردار و نقش آن در کاهش عوارض بارداری و نیز مرگ مادر باردار تصریح نمود: در مراقبت پیش از بارداری تلاش می شود تا حد امکان بیماریهای مختلف شناسایی شده و جهت درمان و کنترل آنها اقدام شود تا حداقل عوارض را برای جنین و مادر ایجاد نماید و ما نیز در مرکز بهداشت شهرستان خاش با همکاری همه پرسنل تلاش خواهیم نمود تا شاهد مرگ هیچ مادر بارداری در شهرستان نباشیم.
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش در پایان توصیه نمود خانم ها به محض اطلاع از باردار شدن خود به مراکز خدمات جامع سلامت یا خانه های بهداشت منطقه خود مراجعه نموده و برای تشکیل پرونده بارداری اقدام نمایند .
comment