متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

 

 

 

 

شماره تماس

سوابق

سمت

نام و نام خانوادگی

33723005

29 سال

مسئول کارگزینی

امان اله شولی بر

33723005

28 سال

کارشناس

عباس خواجه علی

تشکیل پرونده پرسنل

آرشیو مدارک لازم و مرتبط با شغل پرسنل مانند کپی کارت ملی و شناسنامه, مدرک تحصیلی, کارت سلامت, گواهی عدم سو, سابقه و ...  نمونه فرم بایگانی اطلاعات پرسنل

اعلام استخدام جدید به اداره کار

اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در صورت نیاز

صدور حکم کارگزینی در ابتدای هر سال - نمونه حکم کارگزینی

صدور حکم کارگزینی برای موارد: تغییر پست,  ارتقا شغلی, تغییر عائله مندی و اولاد و یا افزایش حقوق و مزایا

امور قراردادها شامل : تنظیم قرارداد کار با مدت معین و یا تمدید قرارداد پرسنل در موعد مقرر  - نمونه قرارداد کار

ارسال رونوشت قراردادهای کار به اداره کار

ارتقا رتبه و گروه پرسنل

درخواست های مرخصی

ثبت مرخصی ها

صدور کارت مرخصی و محاسبه مانده مرخصی پرسنل تا پایان سال - نمونه کارت مرخصی

ثبت ماموریت ها

ثبت غیبت ها

ارزیابی پرسنل

تعریف و ایجاد فرم های ارزشیابی

امور مربوط به بیمه و بیمه های تکمیلی

  • 1398/10/26 - 15:33
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش با محوریت طرح ایمن سازی تکمیلی فلج ازطفال

در تاریخ چهارشنبه 5/10/98 کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش با محوریت طرح ایمنسازی تکمیلی فلج ازطفال با حضور فرماندار محترم و سایر اعضا کارگروه برگزار گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


در تاریخ چهارشنبه 5/10/98 کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش با محوریت طرح ایمنسازی تکمیلی فلج ازطفال با حضور فرماندار محترم و سایر اعضا کارگروه برگزار گردید.
در ابتدا دکتر کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تقدیر از حمایت و همکاری فرماندار محترم و همکاری سایر دستگاههای اجرایی در حوزه سلامت شهرستان و بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبل، به اهمیت و اهداف اجرای طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال اشاره و در ادامه نیز بر نقش مردم در ارتقای سطح سلامت جامعه تأکید نمود.
در ادامه رییس مرکز بهداشت ضمن ارائه مطالبی در خصوص بیماری و وضعیت آن در جهان و ایران گفت: فلج اطفال یک بیماری ویروسی به شدت واگیر است که موجب فلج به ویژه در کودکان زیر 5سال می شود و خوشبختانه آمار این بیماری از 350 هزار مورد طی 30سال گذشته به 33 مورد در سال میلادی گذشته تقلیل یافته و این دستاورد مهمی است که باید در جهت حفظ آن تلاش گردد.
مهندس نقی زاده با اشاره به این مطلب که طی 19 سال گذشته هیچ موردی از این بیماری در کشور گزارش نشده افزود: علیرغم برنامه ریزی های صورت گرفته و موفقیت های کشور در این زمینه موارد بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه افغانستان و پاکستان به 113 مورد افزایش یافته و این موضوع تهدیدی برای کشور و استان سیستان و بلوچستان با توجه به تردد اتباع این کشورها به استان است. لذا حفظ دستاوردهای موجود، تلاش بیش از پیش حوزه سلامت و مردم در زمینه پوشش صد در صدی طرح و واکسینه نمودن تمامی کودکان زیر 5 سال در دو نوبت را می طلبد.
ایشان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و تقدير از دستگاه های اجرایی شهرستان، هدف از اجرای طرح ملی ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در کودکان زیر 5 سال را حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور عنوان کرد و گفت: در این طرح، تمامی کودکان زیر 5 سال و اتباع بیگانه در مناطق تحت پوشش و حاشیه روستاها و کلنی های حساس و مناطق سیاری و صعب العبور توسط 220 تیم و 500 نیروی بهداشتی در دو نوبت به صورت فعال و خانه به خانه واکسینه می شوند.
وی در ادامه از کلیه ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان در خصوص همکاری همه جانبه و در اختیار گذاشتن نیرو و خودرو تقاضا نموده و درخصوص همکاری لازم جهت اجرای صد درصدي طرح فلج اطفال با شبکه بهداشت و درمان تاکید نمودند.
در ادامه این کارگروه مولوی حسین زهی به نمایندگی از ائمه جمعه معزز در خصوص همکاری تمامی این عزیزان در اطلاع رسانی طرح به مردم و نمازگزاران قول مساعد داد و دکتر کردی رییس بیمارستان امام خمینی(ره) نیز از افزوده شدن 5 متخصص جدید به بیمارستان امام خمینی(ره) و راه اندازی نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی برای همشهریان عزیز و نیز در نظر گرفتن چند نوبت رزرو جهت روستاییان عزیز و افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند خبر داد.
در ادامه دکتر رخشانی در خصوص آخرین وضعیت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و تب برفکی در استان و شهرستان و نیز اقدامات انجام شده مطالبی ارائه نمود.
در این جلسه فرماندار محترم ضمن تقدیر از حضور نهاد ها و مردم در امداد رسانی و ارسال کمک به هم استانی های سیل زده در جنوب استان و تشکر از خدمات مجموعه بهداشت و درمان در سطح شهرستان گفت: اهمیت سلامت به عنوان یک حق اساسی برای انسان است و یک موضوع اجتماعی و پیش شرط رفاه اجتماعی می‌باشد و این موضوع حاصل مشارکت همه دستگاه‌ها اجرایی و تعامل بین بخشی است.
مهندس صالحی تصریح نمود: ریشه کنی فلج اطفال یکی از دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی می باشد که باید حفظ نماییم و همکاری همگان را می‌طلبد لذا تمامی دستگاه ها همکاری لازم با شبکه بهداشت و درمان شهرستان داشته باشند و استفاده بهینه از فضای مجازی در ارسال پیام های سلامت قطعا مؤثر خواهد بود.

واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در دو مرحله:
نوبت اول : ۹۸/۱۰/۲۸ الی ۹۸/۱۱/۱و نوبت دوم:۹۸/۱۱/۵ الی۹۸/۱۱/۸ وحضور ۲۲۰ تیم عملیاتی و ۵۰۰ نفر نیروی انسانی درب منازل انجام خواهد شد.



.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 25556
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ