به مناسبت روز جهانی غذا انجام شد:
استقبال خوب داوطلبین سلامت از جشنواره غذای سالم مرکز بهداشت شهرستان خاش
رییس مرکز بهداشت ضمن حضور در جشنواره غذای سالم که به همت واحد سلامت خانواده و با حضور بیش از 70داوطلب سلامت در محل مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی برگزار شد عنوان نمود: با توجه به اینکه تعادل تغذیه ای بسیاری از افراد جامعه به هم خورده و با مصرف غذاهای ناسالم و فست فودها روند ابتلا به چاقی افراد جامعه درحال افزایش است، بالا بردن سطح آگاهی و فرهنگسازی مردم، سبب بهبود وضعیت تغذیه ای از جمله کاهش مصرف نمک، قند و روغن می شود و در نتیجه کاهش میزان ابتلا به بیماری های غیرواگیر و بالابردن سطح سلامتی افراد جامعه را به دنبال دارد.

رییس مرکز بهداشت ضمن حضور در جشنواره غذای سالم که به همت واحد سلامت خانواده و با حضور بیش از 70داوطلب سلامت در محل مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی برگزار شد عنوان نمود: با توجه به اینکه تعادل تغذیه ای بسیاری از افراد جامعه به هم خورده و با مصرف غذاهای ناسالم و فست فودها روند ابتلا به چاقی افراد جامعه درحال افزایش است، بالا بردن سطح آگاهی و فرهنگسازی مردم، سبب بهبود وضعیت تغذیه ای از جمله کاهش مصرف نمک، قند و روغن می شود و در نتیجه کاهش میزان ابتلا به بیماری های غیرواگیر و بالابردن سطح سلامتی افراد جامعه را به دنبال دارد.
ایشان هدف از برگزاری جشنواره غذای سالم در روز جهانی غذا را آموزش و ترغیب خانواده ها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم، اهمیت شیوه های صحیح پخت غذا، ترویج فرهنگ غذاهای محلی و بومی و آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم دانست و افزود: یکی از مهمترین برنامه های حوزه سلامت شهرستان ترویج فرهنگ غذاهای سنتی، سالم و تغذیه مناسب برای ارتقاء سلامت جامعه می باشد و در ادامه تلاش برای حفظ فرهنگ غذاهای بومی و محلی و تشویق شهروندان به این امر را ضروری خواند و برگزاری جشنواره های این چنین را گامی مهم در حفظ غذاهای سنتی منطقه اعلام نمود.
مهندس نقی زاده ضمن تقدیر از واحد سلامت خانواده و استقبال خوب داوطلبین شایع ترین عوامل مرگ را در کشور بیماری های قلبی و عروقی اعلام کرد و گفت: مهم ترین فاکتور برای کنترل این امر تغذیه سالم است و امیدواریم که این برنامه ها در جهت آشنایی مردم با فرهنگ تغذیه مناسب برای جلوگیری از بیماریهای غیر واگیر اجرا گردند.
گفتنی است: پس از داوری غذاها با حضور کارشناس تغذیه مرکز به 20 نفر از شرکت کنندگان با در نظر گرفتن طعم و مزه-نوع پخت-تزئین و نوآوری و خلاقیت-مرقون و به صرفه بودن-نوع روغن مصرفی جوایزی اهدا شد.
comment