متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

 

 

 

 

شماره تماس

سوابق

سمت

نام و نام خانوادگی

33723005

29 سال

مسئول کارگزینی

امان اله شولی بر

33723005

28 سال

کارشناس

عباس خواجه علی

تشکیل پرونده پرسنل

آرشیو مدارک لازم و مرتبط با شغل پرسنل مانند کپی کارت ملی و شناسنامه, مدرک تحصیلی, کارت سلامت, گواهی عدم سو, سابقه و ...  نمونه فرم بایگانی اطلاعات پرسنل

اعلام استخدام جدید به اداره کار

اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در صورت نیاز

صدور حکم کارگزینی در ابتدای هر سال - نمونه حکم کارگزینی

صدور حکم کارگزینی برای موارد: تغییر پست,  ارتقا شغلی, تغییر عائله مندی و اولاد و یا افزایش حقوق و مزایا

امور قراردادها شامل : تنظیم قرارداد کار با مدت معین و یا تمدید قرارداد پرسنل در موعد مقرر  - نمونه قرارداد کار

ارسال رونوشت قراردادهای کار به اداره کار

ارتقا رتبه و گروه پرسنل

درخواست های مرخصی

ثبت مرخصی ها

صدور کارت مرخصی و محاسبه مانده مرخصی پرسنل تا پایان سال - نمونه کارت مرخصی

ثبت ماموریت ها

ثبت غیبت ها

ارزیابی پرسنل

تعریف و ایجاد فرم های ارزشیابی

امور مربوط به بیمه و بیمه های تکمیلی

  • 1398/07/25 - 12:52
  • - تعداد بازدید: 284
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت روز جهانی غذا انجام شد:

استقبال خوب داوطلبین سلامت از جشنواره غذای سالم مرکز بهداشت شهرستان خاش

رییس مرکز بهداشت ضمن حضور در جشنواره غذای سالم که به همت واحد سلامت خانواده و با حضور بیش از 70داوطلب سلامت در محل مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی برگزار شد عنوان نمود: با توجه به اینکه تعادل تغذیه ای بسیاری از افراد جامعه به هم خورده و با مصرف غذاهای ناسالم و فست فودها روند ابتلا به چاقی افراد جامعه درحال افزایش است، بالا بردن سطح آگاهی و فرهنگسازی مردم، سبب بهبود وضعیت تغذیه ای از جمله کاهش مصرف نمک، قند و روغن می شود و در نتیجه کاهش میزان ابتلا به بیماری های غیرواگیر و بالابردن سطح سلامتی افراد جامعه را به دنبال دارد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


رییس مرکز بهداشت ضمن حضور در جشنواره غذای سالم که به همت واحد سلامت خانواده و با حضور بیش از 70داوطلب سلامت در محل مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی برگزار شد عنوان نمود: با توجه به اینکه تعادل تغذیه ای بسیاری از افراد جامعه به هم خورده و با مصرف غذاهای ناسالم و فست فودها روند ابتلا به چاقی افراد جامعه درحال افزایش است، بالا بردن سطح آگاهی و فرهنگسازی مردم، سبب بهبود وضعیت تغذیه ای از جمله کاهش مصرف نمک، قند و روغن می شود و در نتیجه کاهش میزان ابتلا به بیماری های غیرواگیر و بالابردن سطح سلامتی افراد جامعه را به دنبال دارد.


ایشان هدف از برگزاری جشنواره غذای سالم در روز جهانی غذا را آموزش و ترغیب خانواده ها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم،  اهمیت شیوه های صحیح پخت غذا، ترویج فرهنگ غذاهای محلی و بومی و آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم دانست و افزود: یکی از مهمترین برنامه های حوزه سلامت شهرستان ترویج فرهنگ غذاهای سنتی، سالم و تغذیه مناسب برای ارتقاء سلامت جامعه می باشد و در ادامه تلاش برای حفظ فرهنگ غذاهای بومی و محلی و تشویق شهروندان به این امر را ضروری خواند و برگزاری جشنواره های این چنین را گامی مهم در حفظ غذاهای سنتی منطقه اعلام نمود.


مهندس نقی زاده ضمن تقدیر از واحد سلامت خانواده و استقبال خوب داوطلبین شایع ترین عوامل مرگ را در کشور بیماری های قلبی و عروقی اعلام کرد و گفت: مهم ترین فاکتور برای کنترل این امر تغذیه سالم است و امیدواریم که این برنامه ها در جهت آشنایی مردم با فرهنگ تغذیه مناسب برای جلوگیری از بیماریهای غیر واگیر اجرا گردند.


گفتنی است: پس از داوری غذاها با حضور کارشناس تغذیه مرکز به 20 نفر از شرکت کنندگان با در نظر گرفتن طعم و مزه-نوع پخت-تزئین و نوآوری و خلاقیت-مرقون و به صرفه بودن-نوع روغن مصرفی جوایزی اهدا شد.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 24202
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ