متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

 

نام و نام خانوادگی:محمود کردی

سمت مدیریت شبکه بهداشت و درمان و دانشکده مامایی

سوابق:از سال 1397 لغایت 1401  ریاست محترم بیمارستان

از سال 1401 تاکنون مدیریت شبکه بهداشت و درمان

مدرک :متخصص داخلی

  • 1403/12/07 - 22:34
  • - تعداد بازدید: 45
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی بهداشت محیط ویژه صنف قنادان و رستوران‌داران در خاش

در آستانه ماه مبارک رمضان و بسیج سلامت نوروز ۱۴۰۴، جلسه آموزشی ویژه صنف قنادان، رستوران‌داران و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با هدف ارتقای سطح آگاهی و رعایت اصول بهداشتی، توسط واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی_دکتر رضا بهرنگی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش، با تأکید بر اهمیت رعایت موازین بهداشتی در این ایام، اظهار داشت:

با توجه به افزایش مصرف مواد غذایی در ماه رمضان و تعطیلات نوروز، رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی، امری حیاتی است. سلامت مردم اولویت ماست و واحدهای صنفی ملزم به رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی هستند.

وی افزود:تیم‌های نظارتی بهداشت محیط در این ایام، به‌صورت مستمر و ویژه بر فعالیت صنوف حساس نظارت خواهند داشت و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

در ادامه، مهندس مسعود آزادی، مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خاش، ضمن تشریح دستورالعمل‌های بهداشتی، بیان کرد: رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه، نگهداری و عرضه مواد غذایی از بروز بیماری‌های مرتبط با تغذیه جلوگیری می‌کند. نظارت بر رعایت بهداشت فردی کارکنان، کنترل دمای نگهداری مواد غذایی، استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت اصول بهداشتی در محیط کار از مهم‌ترین الزامات این صنوف است.

در پایان این جلسه، به سوالات و دغدغه‌های اصناف پاسخ داده شد و نکات لازم برای پیشگیری از تخلفات و ارتقای بهداشت محیطی در این ایام مورد تأکید قرار گرفت. همچنین مقرر شد که نظارت‌های بهداشتی با شدت بیشتری ادامه داشته باشد و همکاری مستمر اصناف با تیم‌های نظارتی بهداشت محیط صورت گیرد.

  • گروه خبر : Slider,اخبار
  • کد خبر : 51835
Keywords
مصطفی ریگی
خبرنگار

مصطفی ریگی

Pictures

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ