متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

 

نام و نام خانوادگی:محمود کردی

سمت مدیریت شبکه بهداشت و درمان و دانشکده مامایی

سوابق:از سال 1397 لغایت 1401  ریاست محترم بیمارستان

از سال 1401 تاکنون مدیریت شبکه بهداشت و درمان

مدرک :متخصص داخلی

  • 1403/09/15 - 19:19
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 36
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برنامه‌های جامع و نوآورانه برای پیشگیری از آنفولانزا در خاش

با فرا رسیدن فصل سرما و افزایش خطر شیوع آنفلوآنزا، مرکز بهداشت شهرستان خاش برنامه‌های ویژه‌ای را به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری در سطح شهرستان در دست اجرا دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان:
دکتر رضا بهرنگی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش، با اشاره به اهمیت مراکز بهداشتی جهت آگاه سازی مردم در پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا افزود:

یکی از مهم‌ترین اقدامات مرکز بهداشت، برگزاری جلسات آموزشی در مکان‌های تجمعی همچون مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و دیگر مکان‌های عمومی شهرستان خاش است.

وی افزود: این جلسات با حضور پزشکان متخصص، کارشناسان بیماری‌ها و بهورزان برگزار می‌شود و هدف از آن افزایش آگاهی عمومی در خصوص علائم آنفلوآنزا، روش‌های پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی است و این آموزش‌ها در سطح شهرستان و روستاها نیز به صورت منظم برنامه‌ریزی شده‌اند تا تمامی اقشار جامعه از اطلاعات لازم برخوردار شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مدارس یکی از مکان‌های پرخطر برای انتقال بیماری هستند، مرکز بهداشت شهرستان خاش اقدام به توزیع ماسک‌های بهداشتی بین دانش‌آموزان کرده است، این اقدام به منظور کاهش خطر انتقال ویروس در محیط‌های آموزشی و محافظت از دانش‌آموزان و کادر آموزشی در برابر آنفلوآنزا انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش معلمان و مربیان آموزش و پرورش نیز یکی دیگر از برنامه‌های کلیدی در راستای پیشگیری از آنفلوآنزا است، افزود: این گروه‌ها نقش بسیار مهمی در آگاه‌سازی دانش‌آموزان و پیشگیری از شیوع بیماری در مدارس دارند، در این جلسات آموزشی، معلمان با روش‌های شناسایی علائم آنفلوآنزا، نحوه برخورد با دانش‌آموزان بیمار و رعایت اصول بهداشتی آشنا می‌شوند.

دکتر بهرنگی در خصوص اهمیت پیشگیری از آنفلوآنزا افزود: با توجه به قابلیت انتقال بالای ویروس آنفلوآنزا، رعایت اصول بهداشتی از جمله شست‌وشوی مرتب دست‌ها، استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ و عمومی، و رعایت فاصله اجتماعی از جمله راهکارهای مؤثر در پیشگیری از این بیماری هستند. همچنین، واکسیناسیون به موقع می‌تواند به طور چشمگیری خطر ابتلا به آنفلوآنزا و عوارض آن را کاهش دهد.

وی افزود: آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی بوده که با تب، سرفه، گلودرد، درد عضلانی و ضعف عمومی همراه است. این بیماری می‌تواند در صورت عدم درمان مناسب و به‌ویژه در گروه‌های آسیب‌پذیر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند، عوارض جدی ایجاد کند.

  • گروه خبر : Slider,اخبار
  • کد خبر : 50810
Keywords
مصطفی ریگی
خبرنگار

مصطفی ریگی

Pictures

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ