متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/07/18 - 08:59
  • - تعداد بازدید: 215
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 35
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رشد 7برابری خدمات دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی خاش

رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش ضمن اعلام این خبر گفت: بهره مندی عموم مردم حتی در دور افتاده ترین و کم دسترس ترین مناطق به خدمات سلامت رخدادی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و اجرای طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبیر و امید کاملا مشهود بود که البته حوزه سلامت دهان و دندان با ارائه خدمات رایگان و با هدف پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان از سال 94مشمول این برنامه گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


در طی یک  سال اخیر تا کنون با تجهیز 10 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری خاش به یونیت های  دندانپزشکی، میزان خدمات سلامت دهان ودندان  نسبت به مدت مشابه 7 برابر رشد داشته است.  


رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش ضمن اعلام این خبر گفت: بهره مندی عموم مردم حتی در دور افتاده ترین و کم دسترس ترین مناطق به خدمات سلامت رخدادی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و اجرای طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبیر و امید کاملا مشهود بود که البته حوزه سلامت دهان و دندان با ارائه خدمات رایگان و با هدف پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان از سال 94مشمول این برنامه گردید.


مهندس علی نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش اظهار داشت:  بیش از 31927خدمت   دندانپزشکی با تعرفه دولتی  در 6ماهه اول سال98 تحول بزرگی در  روند ارائه خدمات سلامت دهان ودندان در شهرستان خاش است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر از 21 مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان خاش در 10 مرکز خدمات جامع سلامت خدمات  دندانپزشکی بصورت فعال  ارائه می گردد.


وی افزود: علاوه بر خدمات فعال در 10 مرکز  در 8 مرکز خدمات جامع سلامت دیگر یونیت های دندانپزشکی نصب و آماده گردیده است که در   آینده نزدیک فعالیت آن آغاز خواهد گردید.



رئیس مرکز بهداشت خاش  با اشاره به تاثیر بالای انجام خدمات سطح یک دندانپزشکی  افزود: تخصیص بیش از 170میلیون تومان  برای  تجهیز هر واحد دندانپزشکی مراکز خدمات جامع سلامت در راستای ارتقای سلامت دهان و دندان حرکت بزرگی است که در راستای تحقق شعار عدالت در سلامت انجام شده است.


وی گفت: کلیه افراد گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد دندانپزشکی فعال از تمامی خدمات دندانپزشکی (ترمیم، کشیدن، جرم گیری، رادیوگرافی و...) بصورت رایگان بهره مند شوند.


شایان ذکر است: خدمات ویزیت برای کلیه دانش آموزان، مادران باردار و شیرده، سالمندان، فلوراید تراپی کودکان 3-12سال، فیشور سیلانت کودکان9-6سال، آموزش برای عموم و...به صورت رایگان در تمامی مراکز ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی در حال انجام است

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 24083
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ