متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • // - 10:06
  • - تعداد بازدید: 789
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در مورخ 96/9/11کمیته بهداشت کشاورزی با حضور اعضای آن در محل جهاد کشاورزی شهرستان بر اساس دستورالعمل و تفاهم نامه استانی مبنی بر تشکیل کمیته برگزار گردید.

در جامعه امروز علاوه بر کشاورزی سنتی خطرات و حوادث ناشی از دستگاه های مکانیکی در بخش کشاورزی صنعتی مزید بر علت گردیده است؛ که این خود زمینه بروز حوادث ناشی از کار و از دست دادن نیروی کار را فراهم کرده است همچنین آمار حوادث این بخش را طبق آمار ILO سالانه 170000 نفر کشته اعلام کردند. (به دلیل حوادث و مسمومیتها) و عنوان کردند سومین شغل پرخطر دنیا بعد از کار در معادن و صنایع راه و ساختمان دانستند


در ابتدای جلسه مهندس طوقی مدیریت محترم جهاد کشاورزی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین به بیان اهداف این طرح پرداختند و نقش کشاورزی در سلامت غذا( مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری) و  حفظ منابع طبیعی و محیط زیست ( استفاده از  سموم و کودهای شیمایی) و سلامت شاغلین ضروری دانستند و بیان داشتند وجود مخاطرات و عوامل زیان آور در بخش روستایی و بروز بیماری های منتقله از این طریق نیازمند برنامه ریزی و هماهنگی بین بخشی می باشد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، آقای  دکتر خاشی ریاست محترم مرکز بهداشت ضمن تشکر از حاضرین شرکت کننده بیان داشتند با توجه به دامنه وسیع فعالیت های کشاورزی و گستردگی و پراکندگی واحدهای کشاورزی و اینکه کلیه افراد در یک خانواده اعم از مرد، زن، کودک و نوجوان و میانسالان  در گیر هستند ، در جامعه امروز علاوه بر کشاورزی سنتی خطرات و حوادث ناشی از دستگاه های مکانیکی  در بخش کشاورزی صنعتی مزید بر علت گردیده است؛ که این خود زمینه بروز حوادث ناشی از کار و از دست دادن نیروی کار را فراهم کرده است همچنین حوادث این بخش را طبق آمار ILO  سالانه 170000  نفر کشته اعلام کردند. (به دلیل حوادث و مسمومیتها) و عنوان کردند سومین شغل پرخطر دنیا بعد از کار در معادن و صنایع راه و ساختمان دانستند و در ادامه در زمینه چگونگی تشکیل کمیته  های مشترک در آینده  و تعیین اولویتها ی مربوطه توضیحاتی ارایه دادند و یاد آور شدند که مهمترین رکن در بحث سیستم بهداشت و درمان آموزش بهداشت می باشد.


در ادامه آقای مهندس آزادی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان به پاره ای از توضیحات در خصوص پروفایل شیمیایی شهرستان پرداختند و در پایان خانم مهندس زمانی کارشناس بهداشت حرفه ای گزارشی از فعالیتهای انجام شده در این خصوص و همین طور به جزئیات انجام معاینات شاغلین در کارگاه ها و واحدهای کشاورزی توسط پزشکان طرح خانواده و گروه های هدف و برنامه ریزی جهت بازدید و آموزش آنها پرداختند.


  • گروه خبر : Events
  • کد خبر : 16945
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ