در دومین روز از هفته سلامت و در آستانه ماه مبارک رمضان؛
جلسه آموزشی صنف قنادان و رستوران داران با محوریت رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت خاش برگزار شد.

جلسه آموزشی صنف قنادان و رستوران داران با محوریت رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت خاش برگزار شد.
در این جلسه آخرین دستورالعمل های پیشگیری از کووید_۱۹، رعایت فاصله گذاری هوشمند و نحوه اجرای آن در قنادی ها و رستوران ها با توجه به حجم بالای متقاضیان زولبیا و بامیه و آش و حلیم در بعد از ظهرها ارائه گردید.
مهندس آزادی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان هدف از برگزاری جلسه را دستیابی به اهداف فاصله گذاری هوشمند و اجرای مطلوب برنامه های سلامت محیط و کار و ارتقاء آگاهی متصدیان رستوران هاو قنادیها در خصوص بیماری کووید ۱۹ و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برشمرد.
رعایت بهداشت فردی و اصول حفاظتی، استفاده از مواد اولیه مرغوب، عدم استفاده از رنگ و اسانس های غیر مجاز، عدم فروش به سوپرمارکتهای سطح شهر و همکاری با بازرسین سلامت و محیط کار از دیگر تاکیدات این جلسه بود.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
comment