متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1399/02/02 - 12:51
  • - تعداد بازدید: 152
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

در دومین روز از هفته سلامت و در آستانه ماه مبارک رمضان؛

جلسه آموزشی صنف قنادان و رستوران داران با محوریت رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت خاش برگزار شد.


جلسه آموزشی صنف قنادان و رستوران داران با محوریت رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت خاش برگزار شد.
در این جلسه آخرین دستورالعمل های پیشگیری از کووید_۱۹، رعایت فاصله گذاری هوشمند و نحوه اجرای آن در قنادی ها و رستوران ها با توجه به حجم بالای متقاضیان زولبیا و بامیه و آش و حلیم در بعد از ظهرها ارائه گردید.
مهندس آزادی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان هدف از برگزاری جلسه را دستیابی به اهداف فاصله گذاری هوشمند و اجرای مطلوب برنامه های سلامت محیط و کار و ارتقاء آگاهی متصدیان رستوران هاو قنادیها در خصوص بیماری کووید ۱۹ و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برشمرد.
رعایت بهداشت فردی و اصول حفاظتی، استفاده از مواد اولیه مرغوب، عدم استفاده از رنگ و اسانس های غیر مجاز، عدم فروش به سوپرمارکتهای سطح شهر و همکاری با بازرسین سلامت و محیط کار از دیگر تاکیدات این جلسه بود.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 26940
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ