متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/10/21 - 14:49
  • - تعداد بازدید: 210
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تشکیل جلسه تیم فرماندهی حادثه واحد مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش

رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش از آمادگی کامل واحد مدیریت بحران مرکز بهداشت، تیم های واکنش سریع و تمامی پرسنل حوزه بهداشت و درمان در مواجهه با سیلاب و آبگرفتگی به دنبال بارندگی های شدید حال حاضر و روزهای آتی خبر داد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش از آمادگی کامل واحد مدیریت بحران مرکز بهداشت، تیم های واکنش سریع و تمامی پرسنل حوزه بهداشت و درمان در مواجهه با سیلاب و آبگرفتگی به دنبال بارندگی های شدید حال حاضر و روزهای آتی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ کمیته مدیریت بحران در روز شنبه 21/10/98 با حضور رییس مرکز بهداشت و اعضای کمیته واحد مدیریت بحران شبکه با هدف بررسی روند اقدامات روزهای قبل و پیگیری مصوبات جلسه گذشته و نیز برنامه ریزی های جدید در محل سالن اجتماعات برگزار شد.
مهندس علی نقی زاده ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری و عزاداری شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت یاد و خاطره سردار بزرگ اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و با اشاره به هشدارهای سازمان هواشناسي مبني بر رگبار، رعد و برق و بارندگي شديد که در حال حاضر با آن رو به رو هستیم گفت: در پی وضعیت اقلیمی و شرایط جوی موجود برگزاری دومین کمیته مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان با هدف هماهنگی بیشتر و بررسی آمادگی کلیه تیم ها لازم الاجرا بوده و برهمین اساس وظایف تیم‌های ارزیاب و واکنش سریع بررسی و یادآوری شده و نکات لازم جهت اقدام توسط اعضای کمیته و پرسنل ستادی و محیطی ارائه گردید.
ایشان با اشاره به پیش بینی های هواشناسی افزود: دپوی کافی دارویی و سوخت خودروها بر حسب نیاز در نظر گرفته شده است و مشکلی در این زمینه نداریم. همچنین ضمن لغو مرخصی کلیه پرسنل به ویژه اعضای تیم واکنش سریع، تمامی پرسنل در آماده باش کامل هستند.
وی از اهمیت توجیه و انتقال مادران باردار پا به ماه و پرخطر در مناطق سیلابی و با احتمال طغیان رودخانه ها به مراکز خدمات جامع سلامت در دسترس تر سخن گفت و از کارشناسان سلامت خانواده خواست در این خصوص و در صورت عدم همکاری مادران پرخطر با مداخله و بهره مندی از ظرفیت پزشک مرکز، معتمدین، دهیاران و...این عزیزان را از خطرات احتمالی برای مادر و جنین آگاه نمایند.
تأکید بر آمادگی در برابر بیماریهای منتقله از آب و غذا با در نظر گرفتن احتمال شکستگی لوله های آب، نشتی و قطع شبکه آبرسانی و آموزش به مردم، برآورد خسارات وارده بلافاصله پس از بحران و بارندگی همراه مستندات و... از دیگر مطالب مطرح شده در این کمیته بود


.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 25482
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ