متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/10/09 - 07:04
  • - تعداد بازدید: 209
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کمیته بهداشتی مدارس در تاریخ 98/10/7با هدف اهمیت ترویج الگوی تغذیه سالم درمرکز بهداشت شهرستان خاش

کمیته بین بخشی بهداشت مدارس با هدف ارتقا کمی و کیفی سلامت دانش آموزان و مدارس با تاکید بر تغذیه سالم با حضور رئیس مرکز بهداشت، رئیس آموزش و پرورش شهرستان و روسای بخش های نوک آباد و ایرندگان و کارشناسان سلامت، روسای کمیته امداد ، بهزیستی ، جهاد کشاورزی ، کارشناس غذا و دارو و کارشناسان ستادی مسئول سلامت خانواده و کارشناس سلامت مدارس، بهداشت محیط و... در سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار شد و برنامه های بهداشتی و تغذیه ای در رابطه با مدارس شهرستان مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت .

 


کمیته بین بخشی بهداشت مدارس با هدف ارتقا کمی و کیفی سلامت دانش آموزان و مدارس با تاکید بر تغذیه سالم با حضور رئیس مرکز بهداشت، رئیس آموزش و پرورش شهرستان و روسای بخش های نوک آباد و ایرندگان و کارشناسان سلامت،  روسای کمیته امداد ، بهزیستی ، جهاد کشاورزی ، کارشناس غذا و دارو و کارشناسان ستادی مسئول سلامت خانواده و کارشناس سلامت مدارس، بهداشت محیط و... در سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار  شد و برنامه های بهداشتی و تغذیه ای در رابطه با مدارس شهرستان مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت .


رییس مرکز بهداشت با اشاره به اهمیت موضوع بهداشت مدارس از جمله اهمیت ترویج الگوی تغذیه سالم در مدارس و ارتباط آن با سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مطالبی را بیان نمود .



ایشان در ادامه همکاری بین بخشی جهت تامین سلامت و ترویج تغذیه سالم دانش آموزان و سایر اقشار جامعه بسیار مهم دانسته و خواستار تلاش بیشتر در راستای تقویت برنامه های جاری به ویژه توسط کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر به دلیل مشکلات و چالشهای موجود در معیشت اقشار مختلف جامعه به ویژه دهکهای پایین جامعه شدند.



مهندس نقی زاده با تأکید بر شناسایی و رفع مشکلات بهداشتی مدارس افزود: تقویت نظارت بهداشتی با تشکیل کمیته بازرسی، با همکاری مرکز بهداشت و آموزش و پرورش در راستای شناسایی و رفع موارد بهداشتی در مدارس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


در ادامه این کمیته و پس از گزارش اقدامات انجام شده از ابتدای سال تحصیلی در زمینه انجام و پیگیری برخی برنامه ها در مدارس اعم از انجام طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامینD، بازدید از وضعیت بهداشت محیط و نظارت بیشتر بر بوفه هامدارس، برگزاری جلسات آموزشی جهت مدیران و مربیان بهداشت مدارس و روستامهدها و هماهنگی لازم در این خصوص و... به بحث و تبادل پرداخته شد.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 25254
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ