متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/07/21 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 154
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کمیته بررسی روند اجرای نظام مراقبت بیماریهای واگیر در مرکز بهداشت شهرستان خاش

رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: نظر به اهمیت نظام مراقبت سندرمیک بیماریها در پیشگیری و کنترل بموقع آن و با توجه به فرارسیدن ایام اربعین حسینی و افزایش تردد زائران ها به کشور عراق که امکان طغیان بیماریهای مسری را در پی دارد و از طرفی در راستای مرور اقدامات انجام شده پس از انجام بازدیدهای گروهی و انفرادی کارشناسان محترم مرکز بهداشت استان، جلسه بررسی روند اجرای نظام مراقبت بیماریهای واگیر در تاریخ 21/7/98 برگزار گردید.


رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: نظر به اهمیت نظام مراقبت سندرمیک بیماریها در پیشگیری و کنترل بموقع آن و با توجه به فرارسیدن ایام اربعین حسینی و افزایش تردد زائران ها به کشور عراق که امکان طغیان بیماریهای مسری را در پی دارد و از طرفی در راستای مرور اقدامات انجام شده پس از انجام بازدیدهای گروهی و انفرادی کارشناسان محترم مرکز بهداشت استان، جلسه بررسی روند اجرای نظام مراقبت بیماریهای واگیر در تاریخ 21/7/98 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، در این جلسه که با حضور رییس مرکز بهداشت، مدیر گروه بیماریها و کارشناسان گروه بیماریهای واگیر برگزار شد، مهندس علی نقی زاده گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و همجواری با کشورهای دارای ناقلین بیماریهای نوپدید و بازپدید و تردد بالای مسافر به ویژه پراکندگی زوار در شهرستان های استان، ضرورت بررسی روند اجرای نظام مراقبت بیماریها، اقدامات صورت گرفته در راستای کنترل و پیشگیری از بیماری های واگیر ، آمادگی همه جانبه مجموعه های تحت پوشش مرکز بهداشت برای پیشگیری از شیوع هرگونه بیماری واگیر دار بسیار حائز اهمیت است.
وی روند اجرای نظام مراقبت تا کنون را رضایتبخش ارزیابی نموده و در ادامه بر تقویت و انتقال آموزش های لازم به گروههای هدف، بیماریابی و تشخیص به موقع، نمونه گیری و ارجاع به هنگام موارد مشکوک، مطابق با دستورالعمل کشوری و برنامه ریزی مداخلاتی لازم تأکید نموده و در ادامه به بررسی دقیق اقدامات انجام شده توسط شهرستان پس از بازدید گروهی کارشناسان محترم استانی پرداخت.
رییس مرکز بهداشت پس از اشاره به تقویت همکاری، مشارکت و هم افزایی های بین بخشی در زمینه مباحث مربوط به نظام مراقبت بیماریها بر تشدید برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی مطلوب برای پرسنل حوزه سلامت در تمامی سطوح به ویژه در کانون های پر خطر مثل مناطق مرزی و بارانداز ها تأکید نمود.
الله بخش کرد مدیر گروه بیماریها نیز ضمن تشریح اقدامات انجام شده درخصوص تقویت نظام مراقبت از روستاهای شاهد در سال گذشته و سال جاری، به تشریح نقاط قوت و ضعف در جهت اجرای برنامه ها، ارائه گزارش های مربوط به عملکرد واحد بیماری های واگیر ، تلاش جهت تقویت و ادامه روند ارتقاء شاخص های نمونه گیری و بیماریابی و ارائه راهکارهای رفع نواقص در گزارش گیری ها و بیماریابی پرداختند.
گفتنی است بررسی روند اجرای نظام مراقبت بیماریها با محوریت بیماری های مالاریا، زئونوز، بیماریهای منتقله از آب و غذا، HIV، سل و هپاتیت مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 24147
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ