متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • // - 07:53
  • - تعداد بازدید: 427
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 36
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری کارگاه بازآموزی تغذیه در مرکز بهداشت شهرستان خاش

مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش ضمن حضور در این کارگاه و بیان اهمیت مبحث تغذیه در جامعه به ویژه برای گروههای آسیب پذیر گفت: این کارگاه در راستای اهداف و سیاستهای بهبود تغذیه جامعه به ویژه در هر یک از گروههای هدف(زنان باردار، زوجین پیش از بارداری ،کودکان ،دانش آموزان...) و با هدف اصلاح الگوی غذایی، دستیابی به امنیت غذایی و تاکید بر اهمیت تغذیه سالم و نقش آن در پیش گیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن و بیماری های قلبی و عروقی و... برگزار شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش ضمن حضور در این کارگاه و بیان اهمیت مبحث تغذیه در جامعه به ویژه برای گروههای آسیب پذیر گفت: این کارگاه در راستای اهداف و سیاستهای بهبود تغذیه جامعه به ویژه در هر یک از گروههای هدف(زنان باردار، زوجین پیش از بارداری ،کودکان ،دانش آموزان...) و با هدف اصلاح الگوی غذایی، دستیابی به امنیت غذایی و تاکید بر اهمیت تغذیه سالم و نقش آن در پیش گیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن و بیماری های قلبی و عروقی و... برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ کارگاه بازآموزی تغذیه توسط واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت و با حضور ماماها و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاهها در سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار گردید.


رییس مرکز بهداشت در ابتدای کارگاه ضمن تقدیر از تلاش های صادقانه پرسنل بهداشتی در سطوح مختلف (ستاد، مراکز خدمات جامع سلامت ، پایگاهها و خانه های بهداشت) و اشاره به اهمیت حفظ و ارتقاء شاخص های سلامت به ویژه در حوزه سلامت خانواده گفت: اهمیت شاخص هایی همچون درصد شناسایی مادران باردار و انجام حداقل 6 بار مراقبت در طول دوره بارداری و سایر شاخص های این حوزه بر کسی پوشیده نبوده و دستیابی به حدانتظارها و ارتقاء شاخص های این حوزه ، تلاش و همت مضاعف کارشناسان و مراقبین سلامت و بهورزان عزیز و بزرگوار را می طلبد. به همین منظور در بازدیدهای تخصصی و فنی  گروهی (ستادی) ضمن توجه به شاخص های موردنظر در بحث ثبت خدمات در سامانه سیب، به این مقوله نیز توجه ویژه ای خواهد شد.


ایشان ضمن تأکید بر دید همه جانبه کارشناسان سلامت خانواده در تمامی مباحث بهداشتی به ویژه  نظام مراقبت بیماریها و توجه به این مطلب که سیمای اپیدمیولوژیک بیماریها در تمام دنیا به سمت بیماریهای غیرواگیر در حال تغییر است به طوری که 76درصد از کل بار بیماری ها در ایران به بیماریهای غیرواگیر تعلق دارد لذا توجه ویژه به کنترل این بیماریها و عوامل خطر زمینه ساز آنها (مانند تغذیه ناسالم، کم تحرکی و ...) را جزو الویتهای مهم برشمردند.




ایشان در خصوص اهمیت تغذیه  در تمامی گروههای سنی به ویژه گروههای آسیب پذیر جامعه نیز مطالبی عنوان نموده و تصریح کرد: ما بعنوان خدمتگزاران نظام سلامت در شهرستان می بایست به تغذیه در مناطق روستایی محروم شهرستان  توجه ویژه ای داشته باشیم و به این عزیزان در خصوص استفاده بهینه از مواد غذایی در دسترس منطقه ای در جهت جبران مواد غذایی و ریز مغذیهای ضروری بدن آموزش لازم را ارائه نماییم.


در ادامه نیز خانم ریگی در خصوص تغذیه تکمیلی در کودکان، پیشگیری از چاقی و اضافه وزن کودکان، عوارض  کمبود ریزمغذیها، کمیته آهن یاری و  IDD ، تغذیه در زمان بحران هاو... مطالبی را به شرکت کنندگان در کارگاه آموزش دادند.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 20145
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ