متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/12/09 - 14:03
  • - تعداد بازدید: 145
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری هفتمین کمیته ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش با حضور مدیران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مرکز بهداشت استان

این کمیته با هدف بررسی آمادگی ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و کمیته های بهداشت، درمان، دارو، پشتیبانی و آموزش و اطلاع رسانی و نیز اقدامات صورت گرفته تاکنون و ارائه پیشنهادات راهبردی در زمینه بیماری covid19برگزار شد.



این کمیته با هدف بررسی آمادگی ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و کمیته های بهداشت، درمان، دارو، پشتیبانی و آموزش و اطلاع رسانی و نیز اقدامات صورت گرفته تاکنون و ارائه پیشنهادات راهبردی در زمینه بیماری covid19برگزار شد.
جناب آقای دکتر شیخ زاده معاون محترم فنی مرکز بهداشت، دکتر ملک کیانی، جانشین محترم کمیته پشتیبانی ستاد کرونا، دکتر مصطفی صالحی زاده مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی دانشگاه، سرکار خانم شهناز کیخا مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و آقای میرصادق جانشین روابط عمومی و بین الملل دانشگاه و سایر عزیزان پس از تشریح نتایج بازدید صورت گرفته و ارائه سیاستهای دانشگاه درخصوص کنترل بیماری کوید_۱۹، مقرر گردید تمهیدات لازم جهت رفع نواقص و چالشهای موجود اندیشیده شود.
دکتر کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش نیز خاطر نشان کرد: تلاش بی قفه پرستاران و پزشکان در خط مقدم درمان، بهورزان و کارشناسان بهداشت در خط مقدم آموزش مردم در پیشگیری از بیماری کرونا ویروس قابل تقدیر است لیکن سلامت کارکنانی که در خط مقدم ارتباط با بیماران تنفسی هستند اولویت نخست حوزه معاونت بهداشت و درمان شهرستان می باشد.
ایشان ادامه داد: آگاهی بخشی، حفظ آرامش و انجام کامل توصیه های بهداشتی، به میزان زیادی باعث مهار فراگیری بیماری های واگیر خواهد شد .
رییس مرکز بهداشت با اشاره به اقدامات وسیع صورت گرفته در حوزه بهداشت شهرستان با محوریت آموزش و اطلاع رسانی اخبار از منابع موثق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ویژه در رسانه ها و فضاهای مجازی عنوان نمود: کمیته های متناظر دانشگاهی در سطوح بهداشت، درمان، پشتیبانی، دارو و آموزش و اطلاع رسانی و نظارت و پایش در شهرستان تشکیل شده و بر اساس دستورالعمل های ابلاغی اقدامات لازم در حال انجام است.
وی مکاتبه با ائمه معزز جمعه، ریش سفیدان و معتمدین، مدیران و دولتمردان شهرستان به ویژه فرمانداری، بخشداری ها، آموزش و پرورش و...و نیز استفاده از ظرفیت های موجود سفیران سلامت، داوطلبین متخصص و محلات و نیز درج اطلاعیه ها و توصیه های بهداشتی در تلویزیون شهری جهت آموزش و اطلاع رسانی به ساده ترین شکل ممکن به شهروندان عزیز را از جمله مهمترین اقدامات در راستای ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری کرونا برشمرد.
ایشان از جمله تهدیدات موجود در شهرستان به وجود افاغنه، جغرافیای وسیع شهرستان، تردد قانونی و غیرقانونی اتباع بیگانه به سبب شرایط استراتژیک جغرافیایی و برگزاری تجمعات مذهبی اشاره نمود و افزود: که می توان از این تجمعات در جهت ارائه آموزش های استاندارد و ساده در جهت پیشگیری بهره برد.
در این جلسات تصمیماتی اتخاذ و جهت اجرا به حوزه های مربوطه ابلاغ شد.


 


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 26202
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ