متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1399/04/15 - 11:15
  • - تعداد بازدید: 183
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی با اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان خاش درخصوص بررسی وضعیت بیماری کووید ۱۹، مالاریا و تب دنگ و هم افزایی لازم در جهت اجرایی نمودن برنامه های پیشگیرانه

دکتر رضا کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛ بر همکاری اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان جهت مشارکت در عملیاتی سازی مصوبات ستاد مبارزه با کرونا، رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی توسط اعضا و کارکنان شورای اسلامی شهر، هم افزایی جهت جلب مشارکت معتمدین و ریش سفیدان و بزرگان طوایف در جهت تشویق مردم بر استفاده از ماسک و شستشوی مرتب دستها و عدم برگزاری مراسمات منجر به تجمع، مشارکت بیش از پیش اعضای محترم شورای اسلامی شهر در جهت اطلاع رسانی و جلب مشارکت مردم در خصوص دفع بهداشتی فاضلاب و تلاش در راستای تقویت برخورد جدی ستاد مبارزه با کرونای شهرستان با متخلفین و تعیین جرایمی بازدارنده تأکید نمودند.

 


دکتر رضا کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛

بر همکاری اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان جهت مشارکت در عملیاتی سازی مصوبات ستاد مبارزه با کرونا، رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی توسط اعضا و کارکنان شورای اسلامی شهر، هم افزایی جهت جلب مشارکت معتمدین و ریش سفیدان و بزرگان طوایف در جهت تشویق مردم بر استفاده از ماسک و شستشوی مرتب دستها و عدم برگزاری مراسمات منجر به تجمع، مشارکت بیش از پیش اعضای محترم شورای اسلامی شهر در جهت اطلاع رسانی و جلب مشارکت مردم در خصوص دفع بهداشتی فاضلاب و تلاش در راستای تقویت برخورد جدی ستاد مبارزه با کرونای شهرستان با متخلفین و تعیین جرایمی بازدارنده تأکید نمودند.

در ادامه به تبیین وضعیت اپیدمیولوژی بیماری کووید-۱۹ و تب دنگ و مالاریا در منطقه و اهمیت تقویت همکاری های بین بخشی در کنترل آنها پرداخته شد.

*
ساماندهی فاضلاب های خانگی نیازمند مسئولیت پذیری جمعی و توسعه فرهنگ مشارکت همگانی و همیاری کلیه ادارت ذیربط است*

مهندس علی نقی زاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش؛

بیماری‌های منتقله از ناقلین مانند مالاریا و تب دنگی را باید جدی گرفت تا بتوانیم به شایستگی از نتیجه ۵ دهه تلاش همکاران مان صیانت کنیم در غیر این صورت بازگشت این گونه بیماریها دور از ذهن نبوده و خسارات سنگینی را می تواند به بدنه اقتصاد و سلامت کشور وارد سازد. لذا مشارکت کلیه اعضای جلسه در جهت عملیاتی نمودن تدابیر پیشگیری کننده در این حوزه مانند نظارت بر دفع بهداشتی فاضلاب، جمع آوری زباله و تایرهای مستعمل و فرسوده و توجه ویژه به بازسازی و رفع فوری هر گونه شکستگی در شبکه لوله کشی و برخورد جدی دارای قدرت بازدارندگی با متخلفین .... بسیار حائز اهمیت است.

تغییرات آب و هوایی، رطوبت مناسب، تبادلات جمعیتی بالا با کشورهای همسایه شرقی که از نظر بیماریهای منتقله از ناقلین اعم از مالاریا و تب دنگ آندمیک بوده و از سیستم بهداشتی پویایی برخوردار نیستند، تهدیدی جدی برای منطقه محسوب شده و اتخاذ مداخلات لازم را می طلبد

مرکز بهداشت در حوزه دفع بهداشتی فاضلاب، همچنان به صورت جدی اقدامات آموزشی، نظارتی، شناسائی متخلفان و صدور اخطاریه و معرفی آنها به مراجع قضایی را انجام می دهد ولی موفقیت در این حوزه نیازمند مشارکت بیشتر مردم و سایر ادارت ذیربط بوده و در واقع نقش اصلی حوزه بهداشت در خصوص دفع بهداشتی فاضلاب، آموزشی و نظارتی می باشد.

در پایان نظرات ارشادی و پیشنهادات اعضای حاضر در جلسه جهت پیگیری های بعدی جمع بندی گردید.


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 27856
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ