متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/12/06 - 13:28
  • - تعداد بازدید: 159
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه ستاد بحران و بررسی اقدامات انجام شده و پیش رو در حوزه بهداشت، پیش بیمارستانی و درمان شهرستان خاش

مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش عنوان نمود: علی رغم اینکه اخبار و اطلاعات پیشگیری از کورونا با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و صدا و سیمای سیستان و بلوچستان(شبکه هامون) به صورت روزانه و از طرق مختلف به سمع و نظر مردم می رسد ولی رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مستمر دست ها و خودمراقبتی از سوی مردم، یکی از مهمترین اقدامات جهت پیشگیری از بیماریهای تنفسی به ویژه کرونا ویروس محسوب می شود.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش عنوان نمود: علی رغم اینکه اخبار و اطلاعات پیشگیری از کورونا با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و صدا و سیمای سیستان و بلوچستان(شبکه هامون) به صورت روزانه و از طرق مختلف به سمع و نظر مردم می رسد ولی رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مستمر دست ها و خودمراقبتی از سوی مردم، یکی از مهمترین اقدامات جهت پیشگیری از بیماریهای تنفسی به ویژه کرونا ویروس محسوب می شود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش در نشست بین بخشی بهداشت و درمان شهرستان خاش ضمن اشاره به تشدید مراقبت ها و اتخاذ تمهیدات بهداشتی لازم برای مقابله با کروناویروس، با توجه به عبور از فاز آمادگی و قرارگیری در فاز اجرایی ستاد بحران شبکه گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش همسو با سیاستهای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با جدیت کامل هماهنگی های بین بخشی و همچنین اقدامات لازم را با توجه به پتانسیل های موجود به عمل آورده و با تاکید بر اینکه مهم ترین وظیفه ما در حال حاضر، اطلاع رسانی و آموزش های لازم در خصوص پیشگیری از این بیماری است ادامه داد: در این رابطه کمیته های بهداشت درمان، دارو ، پشتیبانی و آموزش و اطلاع رسانی در ستاد بحران تشکیل شده که به موازات هم امور آموزش صحیح و اقدامات پیشگیرانه و اطلاع رسانی را ضمن تعاملات بین بخشی بر عهده دارند.
وی گفت: تنظیم توصیه های بهداشتی و مخابره آخرین پیام ها و اطلاعات ارائه شده از سوی وزارت بهداشت و سلامت نگار دانشگاه به صورت روزانه در شبکه های مجازی از اقدامات کمیته آموزش و اطلاع رسانی به شمار می رود.
مهندس نقی زاده با اشاره به بازنگری اقدامات و برنامه های چارت EOP و تشدید نظام مراقبت سندرمیک در سطوح مختلف بهداشتی ادامه داد: ارسال آخرین دستورالعمل های کنترل بیماری کرونا در کلیه مراکز زیرمجموعه حوزه سلامت در دستور کار قرار دارد، از طرفی تقویت ارتباط حوزه بهداشت با بخش پیش بیمارستانی و بیمارستان و تمرین نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رییس بیمارستان امام خمینی(ره) نیز از ارائه آموزش ها طبق دستورالعمل کشوری به کلیه نیروهای درمان و نیز نحوه برخورد با بیماران و مراجعان به ویژه بیماران دارای علایم و آمادگی لازم در بخش های پیش بیمارستانی و بیمارستانی خبر داد.
دکتر کردی گفت: ساختمان اورژانس قدیم جهت بستری موارد مشکوک احتمالی در نظر گرفته شده و امکانات و تجهیزات لازم جهت مدیریت بیماران درنظر گرفته شده است.
در ادامه نیز آقای دکتر میرادی مسئول کنترل عفونت بیمارستان ضمن تأکید بر اطلاع رسانی و رعایت اصول بهداشتی، آسیب ایجاد شده ناشی از ترس و تشویش اذهان عمومی در بین مردم را بیشتر از بیماری دانست و بر ارائه آموزش ها به ویژه در زمینه نحوه استفاده از ماسک، الگوریتم مدیریت بیماران مراجعه کننده به ویژه بیماران مشکوک به کروناویروس را در بخش دولتی و همچنین خصوصی مورد تاکید قرار داد.
ایشان در ادامه به آموزش به سطوح مختلف، استفاده از ظرفیت خیرین سلامت، تریاژ عفونی بیمارستان، دفع پسماندهای عفونی، استفاده از کیت حفاظت شخصی و...پرداخت.


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 26185
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ