متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/12/10 - 14:11
  • - تعداد بازدید: 169
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه بازآموزی بیماری کوید_۱۹ و الگوریتم ارجاع بیماران به سطح دو

دکتر کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش از پزشکان و مدعوین حاضر در این جلسه ضمن تأکید بر شناسایی و رصد مناطق پرخطر و مستعد بیماری کرونا ویروس خواست با حساسیت بیشتری نسبت به آموزش و ارجاع بیماران از سطح یک به دو اقدام نمایند. ایشان با اشاره به وجود برخی از نواقص، بر اهتمام مسئولین جهت رفع آنها در اولین فرصت تاکید کردند.


دکتر کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش از پزشکان و مدعوین حاضر در این جلسه ضمن تأکید بر شناسایی و رصد مناطق پرخطر و مستعد بیماری کرونا ویروس خواست با حساسیت بیشتری نسبت به آموزش و ارجاع بیماران از سطح یک به دو اقدام نمایند. ایشان با اشاره به وجود برخی از نواقص، بر اهتمام مسئولین جهت رفع آنها در اولین فرصت تاکید کردند.
مهندس علی نقی زاده نیز در تکمیل سخنان مدیر شبکه ضمن پاسخگویی به برخی ابهامات و پرسش های حاضرین به ویژه در خصوص نحوه توزیع، مورتالیتی و نرخ کشندگی بیماری، به اهمیت مسئولیت اجتماعی پزشکان و پرسنل بهداشتی علاوه بر تعهدات و مسئولیتهای قانونی در خصوص ارائه خدمات بهداشت و درمان اشاره نموده و گفت: حفظ و ارتقاء سلامت مردم به عنوان رسالت اصلی حوزه بهداشت ودرمان محسوب می شود ولی در شرایط کنونی جامعه، تلاش در راستای ارتقاء آرامش و امنیت روانی بین کارکنان و مردم نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ایشان به تکمیل دقیق فرم لیست خطی و گزارش‌دهی روزانه موارد براساس فرم مذکور تاکید کردند.
دکتر میرادی فوکار پوینت بیماری موید_۱۹ در شهرستان خاش ادامه داد: این جلسه بازآموزی ویژه پزشکان و دندانپزشکان مراکز خدمات جامع سلامت، درمانگاههای دولتی و خصوصی و مطب ها و نیز کاردانان مسئول مراکز خدمات جامع سلامت شهری و ورستایی شهرستان خاش با هدف تشریح وضعیت موجود بیماری و نحوه ارجاع بیماران مشکوک از سطح یک به دو و همچنین پاسخگویی مسئولین به برخی سئوالات و ابهامات موجود تشکیل شده است.
ایشان در ادامه به اپیدمیولوژی و تاریخچه بیماری و وضعیت کنونی آن در جهان و ایران و نیز لزوم بیماریابی فعال توسط پزشک، کاردان، مراقب سلامت و بهورز و الگوریتم ارجاع پرداخت.
وی ضمن اشاره به اجتناب از اعزام های بی مورد به بیمارستان افزود: با توجه به حجم بالای بیماران ترومایی بیمارستان و محدودیت در امکانات و آمبولانس های مختص انتقال بیماران، لازم است با در نظر گرفتن علایم ویژه بیماری نسبت به اعزام آنها اقدام نمود.


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 26205
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ