متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/11/17 - 10:35
  • - تعداد بازدید: 166
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی کورونا ویروس جدید و بازنگری در برنامه پاسخ در بلایا و فوریتهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش

دکتر رضا کرد عنوان نمود: تدابیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از شیوع و بروز ویروس کوروناویروس جدید در شهرستان با مطرح نمودن موضوع در شورای اداری و ارائه مطالب آموزشی و توصیه های وزارت بهداشت در فضاهای مجازی شهرستان و همچنین ارائه آموزش های فردی و گروهی براساس الویت بندی گروههای پرخطر آغاز شده است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


دکتر رضا کرد عنوان نمود: تدابیر و اقدامات لازم به منظور پیشگیری از شیوع و بروز ویروس کوروناویروس جدید در شهرستان با مطرح نمودن موضوع در شورای اداری و ارائه مطالب آموزشی و توصیه های وزارت بهداشت در فضاهای مجازی شهرستان و همچنین ارائه آموزش های فردی و گروهی براساس الویت بندی گروههای پرخطر آغاز شده است.
دکتر سرتیپی مدیر گروه بیماریهای مرکز بهداشت استان با اشاره به این مطلب که سازمان جهانی بهداشت همه گیری کوروناویروس جدید را یک فوریت بهداشتی با دغدغه بین المللی عنوان نموده است به ارائه توضیحات مبسوطی درخصوص کوروناویروس ها، طیف علائم بالینی بیماری، تاریخچه و سیر طبیعی بیماری، اپیدمیولوژی بیماری و همچنین روش های توصیه شده برای پیشگیری از این بیماری پرداخت.
مهندس عبدالرزاق پاکزاد مدیر پدافند غیرعامل دانشگاه و سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان نیز بر اهمیت آمادگی کامل مراکز بهداشتی درمانی برای پیشگیری و مواجه احتمالی با این بیماری و بازنگری در تدوین برنامه EOP موجود در رابطه با این بیماری تاکید نموده و ادامه داد: آنچه در حال حاضر باید به آن توجه شود آمادگی تمامی حوزه های بهداشتی، پیش بیمارستانی و بیمارستانی در زمینه نحوه مدیریت برنامه های پاسخ در بلایا و کسب آمادگی لازم قبل از ورود بیماری و موارد احتمالی ابتلا در شهرستان است و اولین گام این است که این موضوع دغدغه تمامی همکاران در حوزه های مختلف سلامت و انتقال حساسیت پیشگیری و توصیه های لازم بهداشتی به مردم به ویژه در گروههای آسیب پذیر و در معرض خطر است.
رییس مرکز بهداشت شهرستان نیز افزود: دستورالعمل پیشگیری از کوروناویروس جدید از طریق کارتابل و مکاتبه به مجموع های تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان ارسال گردیده و لازم است تمامی پرسنل ضمن مطالعه دقیق، اشراف کامل به دستورالعمل داشته باشند و در روز های آتی مانور در خصوص بررسی آمادگی پرسنل اجرا و نواقص عملیاتی برطرف خواهد شد.
مهندس نقی زاده پس از پایان این جلسه، کمیته اضطراری بازنگری برنامه EOP را بلافاصله در بعدازظهر همان روز با حضور تمامی کارشناسان ستادی مرکز بهداشت برگزار نمود


.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 25849
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ