متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/10/02 - 11:10
  • - تعداد بازدید: 308
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغاز دوره بیست و سوم آموزش بهورزی در آموزشگاه بهورزی شهرستان خاش

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ بیست و سومین دوره آموزش بهورزی آموزشگاه بهورزی شهرستان خاش با حضور رییس مرکز بهداشت،مسئول توسعه شبکه، مدیر و مربیان آموزشگاه و جمعی از فراگیران افتتاح شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ بیست و سومین دوره آموزش بهورزی آموزشگاه بهورزی شهرستان خاش با حضور رییس مرکز بهداشت،مسئول توسعه شبکه، مدیر و مربیان آموزشگاه و جمعی از فراگیران افتتاح شد.
مهندس نقی زاده در آیین افتتاح بیست و سومین دوره پذیرش بهورز گفت: خانه های بهداشت یکی از محیطی ترین واحدهای بهداشتی و مستقر در روستاها و نماد توسعه نظام مراقبتهای اولیه بهداشتی محسوب می شوند و در آنها از بهورزان به عنوان نیروهای بومی که از منطقه جغرافیایی و جمعیت خود شناخت لازم دارند و به راحتی می توانند خدمات و مراقبتهای اولیه بهداشتی مانند مراقبتهای کودکان، مادران، بهداشت محیط و واکسیناسیون و... را با جلب مشارکتهای مردمی به مرحله اجرا بگذارند استفاده شده است.
ایشان ادامه داد: اگر در حال حاضر موردی از فلج بومی نداریم، کزاز نوزادی حذف شده، مرگ و میر مادران و کودکان کاهش یافته، سرخک و سرخجه نوزادی در حال حذف اند همه این موارد نتیجه ارائه خدمات پیشگیرانه به ویژه در خط مقدم توسط بهورزان است و با توجه به تغییرات سبک زندگی مردم و افزایش بار بیماری های غیر واگیر باید رویکرد ما از مراقبتهای بهداشتی اولیه (PHC) که بیشتر بر پیشگیری از بیماریها تاکید دارد به سمت ارتقاء سلامت (UHC) سوق پیدا کند.
رییس مرکز بهداشت در ادامه توضیحات مبسوطی در زمینه ارائه خدمات با کیفیت به مردم با هدف جلب توجه و اعتماد خدمت گیرنده و افزایش رضایتمندی آنها، کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم و پوشش کامل جمعیت به عنوان سه عامل مهم در مفهوم جدید مراقبتهای بهداشتی اولیه (UHC) یاد کردند.
وی خبر از جذب و آموزش 6دانش آموز جدید بهورزی در دوره بیست و سوم داد و افزود: بیش از 170 بهورز در 99 خانه بهداشت فعال شهرستان مشغول به فعالیت هستند که با اتمام دوره بیست و دوم تعداد 11بهورز در حال آموزش و 6بهورز جدید پذیرش شده در دوره جدید به جمع بهورزان افزوده خواهند شد.
مهندس کرد نیز ادامه داد: با توجه به اینکه گزینش بهورز به‌صورت بومی از روستاهای موردنظر انجام می‌شود، در این راستا نیز گروه داوطلب یاب با حضور در روستاها ضمن اطلاع‌رسانی به اهالی، اعضای شورا و دهیاری نسبت به شناسایی و دعوت به ثبت‌نام، اقدام نموده و پس از برگزاری آزمون تحت آموزش‌های تخصصی بهورزی در مرکز آموزش بهورزی خاش قرار می‌گیرند.


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 25183
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ