متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1398/07/16 - 11:33
  • - تعداد بازدید: 245
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه مسئول مشارکت های اجتماعی از مرکز خدمات جامع سلامت چاه احمد و گوهرکوه خاش

دکتر سید محمد هاشمی شهری عنوان نمود: خانه های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت در روستاها، زیر ساخت های کلیدی برای ارائه مطلوب خدمات سطح یک بهداشت و درمان هستند.


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA  خانه های بهداشت و مراکز جامع  خدمات سلامت در روستاها، زیر ساخت های کلیدی برای ارائه مطلوب خدمات سطح یک بهداشت و درمان هستند.


 بهورزان روستایی، ماماها، کارشناسان، کارکنان بهداشتی و پزشکان مستقر در مراکز جامع خدمات سلامت سرمایه های بی بدیل انسانی هستند که با ارائه خدمات تخصصی به مردم، سلامت جامعه را ارتقاء می بخشند.


دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت چاه احمد و گوهر کوه در شهرستان خاش اظهار داشت.


وی ادامه داد: حدود ۸ هزار نفر از هموطنان عزیز خاشی خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز خود را از مرکز جامع خدمات سلامت چاه احمد دریافت می کنند


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه:  مشارکت شوراها، دهیاری ها،  روحانیون و  بزرگان طوایف ازمهمترین عوامل ترویج فرهنگ سلامت است، افزود:  کانون های سلامت محله پایگاه هائی برای ایجاد محیط های حامی سلامت در جامعه و نهادینه ساختن مشارکت مردم در حوزه سلامت هستند.


وی خاطر نشان کرد: با توسعه فعالیت های آموزش همگانی و ارتقاء سواد سلامت، قطعا افراد کمتری در آینده روانه بیمارستانها خواهند شد


دکتر هاشمی شهری در ادامه تصریح کرد: فعالیت 21 کانون سلامت محله در شهرستان خاش نشان دهنده برخورداری هموطنان عزیز خاشی از فرهنگ مشارکتی و ناشی از اعتماد عمیق آنان به خدمتگزارانشان در حوزه بهداشت و درمان است.  


وی یادآور شد: افزایش مشارکت مردم در بهسازی محیط، ترویج خود مراقبتی و تسهیل دسترسی به خدمات سلامت از مهمترین دستاوردهای خانه های سلامت محله در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.


دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه سلامت مادر ستون خیمه سلامت است، تصریح کرد: مرگ حتی یک مادر باردار فاجعه بزرگیست که می تواند روند سلامت اعضاء خانواده و به تبع آن سلامت جامعه را مختل نماید


 وی خاطر نشان کرد: بیش از 13 درصد از زایمان های طبیعی که در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رخ می دهد در مناطق روستائی و مراکز خارج بیمارستانی انجام می شود وهمکاران ما در تلاشند تا شرایط زایمان بهداشتی برای همه ماردان باردار فراهم باشد.


وی ادامه داد: در یکسال گذشته بیش از 5500 مادر باردار در تسهیلات زایمانی واقع در روستاهای تحت پوشش این دانشگاه و در شرایط مطلوب بهداشتی فرزندان خود را به دنیا آورده اند.


وی  ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۵ مادر باردار در منطقه چاه احمد و گوهر کوه خاش تحت پوشش مراقبت های بهداشت و درمان قرار دارند.


با تلاش مستمر مجموعه کارکنان بهداشت و درمان استان موارد مرگ مادران باردار به شکل چشمگیری کاهش یافته و استمرار این کاهش منوط به بهبود شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه است.  


دکتر هاشمی شهری ادامه داد: حفاظت از موفقیت های برنامه مالاریا، کاهش بروز موارد تب مالت و افزایش بیماریابی سل مهمترین محورهای فعالیت واحد بیماری های واگیر در حوزه شهرستان خاش را تشکیل می دهد.


 وی ادامه داد: بر اساس طرح گسترش شبکه بهداشت و درمان، شهرستان خاش یکی از شهرستان های پیشروی سیستان و بلوچستان در زمینه دسترسی به خدمات سطح یک سلامت است


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: از ابتدای سال 1397 تا کنون ۵ باب خانه بهداشت روستائی و ۲ پایگاه سلامت شهری، ۳ مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستائی، ۴ پایگاه اورژانس و ساختمان توسعه اورژانس جدید بیمارستان امام خمینی(ره) در حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش، تکمیل، تجهیز و راه اندازی شده است.


 وی افزود: در حال حاضر ۱۸ طرح و پروژه  نیمه تمام در سطح شهرستان خاش وجود دارد که امیدواریم با اتمام این طرح ها میزان دسترسی هموطنان عزیز خاشی به خدمات بهداشت و درمان بازهم افزایش پیدا کند.


دکتر رضا کرد مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش نیز ضمن ارائه گزارش مبسوطی از خدمات ارائه شده به مردم در این منطقه به تلاش حوزه سلامت شهرستان در زمینه خودآگاهی و افزایش سطح سواد سلامت مردم از طریق کلاس های آموزشی، تریبون های نماز جمعه، فضایهای رسانه ای و...اشاره نمود.


 


 






گفتنی است: حدود ۸ هزار نفر از هموطنان عزیز خاشی خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز خود را از مرکز جامع خدمات سلامت چاه احمد دریافت می کنند.


 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 24042
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ