کارگاه تخصصی تغذیه سالم: گامی نوین در پیشگیری از سرطانها با تأکید بر مصرف روغن مناسب
در راستای اجرای پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم با شعار "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم"، کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان مامایی و مراقبین سلامت با هدف ارتقای آگاهی درباره تغذیه سالم و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با تغذیه، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان؛
دکتر محمود کردی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و تفتان، ضمن تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ارتقای سلامت عمومی جامعه گفت:
هدف اصلی این پویش، تغییر سبک زندگی غذایی مردم و ارتقای آگاهی در زمینه مصرف صحیح مواد غذایی بهویژه روغنها است. با اجرای این برنامهها تلاش میکنیم از بیماریهای مزمن مانند سرطانها و بیماریهای قلبی پیشگیری کنیم.
وی افزود:چربیها بهطور مستقیم در بروز برخی از بیماریها از جمله سرطان سینه و پروستات تأثیرگذارند و کاهش مصرف چربیهای اشباع و مواد غذایی پرچرب از جمله اولویتهای این پویش است.
در این کارگاه، خانم سوادبه ریگی، مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان، بهعنوان آموزشدهنده اصلی، به نقش روغن در سلامت بدن پرداخت و توضیحاتی در خصوص تأثیر مصرف روغنها و چربیهای اشباع بر ابتلا به سرطانها ارائه داد.
مصرف زیاد چربیها خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات را افزایش خواهد داد و
مصرف چربیهای اشباع از طریق تأثیر بر ترشح استروژن باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان میشود،همچنین
مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب بهویژه چربیهای حیوانی مانند گوشت، تخممرغ و لبنیات پرچرب، در بزرگ شدن پروستات مؤثر بوده و خطر سرطان پروستات را افزایش میدهد.
این کارگاه با ارائه نکات کاربردی و آموزش روشهای تغذیه سالم، بهویژه در زمینه کاهش مصرف روغنهای مضر و جایگزینی آنها با روغنهای سالم، گامی مؤثر در ارتقای سطح آگاهی کارشناسان و مراقبین سلامت منطقه برداشت.
comment