سومین روز از هفته سلامت با حضور معاونت محترم اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
راه اندازی همزمان 19 کانون سلامت محله در شهرستان خاش در سومین روز از هفته سلامت
مهندس احمد بامری که در مجمع سلامت شهرستان خاش سخن می گفت افزود: مشارکت مردم در تمامی مسایل اجرایی و سیاستگذاری مرتبط با حوزه سلامت ضروری است که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلب مشارکت مردم از دیرباز موفق عمل کرده است. وی افزود با تشکیل کانون های سلامت محلات می توان از ظرفیت های اجتماعی موجود در جامعه به نحو شایسته ای استفاده کرده و پس از سازماندهی صحیح، در راستای ارتقاء سلامت مردم استفاده کرد. این کانون ها می توانند در تحقق اجتماعی شدن سلامت نقش مهمی ایفا کرده و با ارتقاء سطح سواد سلامت در جامعه، منجر به کاهش بخشی از مشکلات بهداشتی و آسیب های اجتماعی موجود در محلات گردند.

مهندس احمد بامری که در مجمع سلامت شهرستان خاش سخن می گفت افزود: مشارکت مردم در تمامی مسایل اجرایی و سیاستگذاری مرتبط با حوزه سلامت ضروری است که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلب مشارکت مردم از دیرباز موفق عمل کرده است.
وی افزود با تشکیل کانون های سلامت محلات می توان از ظرفیت های اجتماعی موجود در جامعه به نحو شایسته ای استفاده کرده و پس از سازماندهی صحیح، در راستای ارتقاء سلامت مردم استفاده کرد. این کانون ها می توانند در تحقق اجتماعی شدن سلامت نقش مهمی ایفا کرده و با ارتقاء سطح سواد سلامت در جامعه، منجر به کاهش بخشی از مشکلات بهداشتی و آسیب های اجتماعی موجود در محلات گردند.
مهندس بامری ضمن حضور در کانون سلامت محله اسماعیل آباد، بطور همزمان تعداد 18کانون سلامت محله دیگر نیز در شهرستان افتتاح نمودند.
وی گفت: با افتتاح این کانون ها، مجموع کانون های سلامت محله دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به 76کانون افزایش یافت.
مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش نیز ادامه داد: هدف از تشکیل کانون های سلامت محلات، افزایش مشارکت مردم در ارتقای سلامت خود، خانواده، محله و جامعه بوده و می توانند مفهوم واقعی پیشگیری مقدم بر درمان است را تحقق بخشند.
ایشان افزود: کانون های سلامت محله در جهت اجتماعی کردن سلامت در جامعه تلاش می کنند لذا قصد داریم در ابتدا مشارکت مردم و جوامع محلی را جلب کرده سپس ظرفیت های موجود در خارج از حوزه سلامت را شناسایی، سازماندهی و توانمندتر کنیم. به این ترتیب می توانیم در کنار منابع داخلی خودمان از ظرفیتهای برون سازمانی نیز استفاده کنیم تا مردم بتوانند به بهترین وجه نتایج حاصل از این هم افزایی را لمس و درک کنند. انشااله همکارانمان در این حوزه باشناسایی محلات پرخطر در قدم اول و بسط و توسعه آن به سمت کلیه محلات اقدام به راه اندازی کانونهای سلامت محله خواهند کرد. امیدواریم در کنار هم و با یک هدف مشترک برای ترسیم آینده بهتری برای خود و فرزندانمان گام برداریم.
گفتنی ست: در حاشیه مراسم افتتاح این کانون، جشنواره غذای سالم و سنتی با همکاری باشکوه دهیاری و داوطلبین سلامت برگزار شد.
comment