برگزاری کارگاه EPIQ (بهبود کیفیت مبتنی بر شواهد)در مرکز بهداشت شهرستان خاش
برگزاری کارگاه EPIQ (بهبود کیفیت مبتنی بر شواهد)در مرکز بهداشت شهرستان خاش
مهندس نقی زاده عنوان نمود: براي ارتقاي نظام آموزشي و بهبود يادگيري فراگيران، بايد آموزش پزشكي مبتني بر نظرات و اعتقادات شخصي به آموزش بر مبناي بهترين شواهد تغيير پيدا كند. ایشان با این مقدمه تصریح نمود: استاد پزشكي كه نسبت به آموزش تفكري علمي دارد، در موقعیت هاي تصميم گيري در هنگام ايفاي نقش آموزشي، با طرح يك سؤال كليدي ابتدا مطالعات مروري نظام مند را جستجو مي كند و سپس در صورت عدم دست يابي به اين گونه مقالات، جستجو و ارزيابي نقادانه مطالعات غيرمروري را انجام مي دهد.
مهندس نقی زاده عنوان نمود: براي ارتقاي نظام آموزشي و بهبود يادگيري فراگيران، بايد آموزش پزشكي مبتني بر نظرات و اعتقادات شخصي به آموزش بر مبناي بهترين شواهد تغيير پيدا كند.
ایشان با این مقدمه تصریح نمود: استاد پزشكي كه نسبت به آموزش تفكري علمي دارد، در موقعیت هاي تصميم گيري در هنگام ايفاي نقش آموزشي، با طرح يك سؤال كليدي ابتدا مطالعات مروري نظام مند را جستجو مي كند و سپس در صورت عدم دست يابي به اين گونه مقالات، جستجو و ارزيابي نقادانه مطالعات غيرمروري را انجام مي دهد.
وی افزود: در مدل EPIQ، مراقبین ضمن طرح سوال و انتخاب بهترین و موثرترین پاسخ به برنامه ریزی و مداخله می پردازد و به جای تلاش برای ایجاد یک تغییر بزرگ، بهتر است یک سری تغییرات کوچک (چرخه ها) داشته باشیم.
در ادامه این کارگاه خانم نارویی مسئول سلامت خانواده در خصوص تدوین برنامه عملیاتی سال جدید بر اساس مدل EPIQ (بهبود کیفیت مبتنی بر شواهد) ونحوه استخراج مشکل و 10گام EPIQ و ارائه مداخلات قابل انجام به صورت کارگروهی تاکید نمودند .
comment