فعالیت سمن ها و NGOها در حوزه بهداشت و درمان نماد مشارکت مردم در ارتقای شاخص های سلامت شهرستان خاش
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش؛ تلاش در جهت تشکیل و توسعه سمن ها می تواند منجر به ارتقای شاخص های سلامت شهرستان، افزایش سطح همکاری های مردمی در امور بهداشت ودرمان، کاهش سطح هزینه گذاری دولت در این بخش و درگیر کردن مردم در زمینه معضلات حوزه سلامت گردد. مهندس نقی زاده در جمع مسئولین تعدادی از سازمان های مردم نهاد شهرستان با تأکید بر نقش حمایت از سمن ها درتوسعه و بهبود وضعیت آنها ادامه داد: سلامتی حق همگانی بوده و حوزه بهداشت و درمان به تنهایی قادر به مرتفع نمودن تمامی معضلات و مشکلات بهداشتی شهرستان نخواهد بود و دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت و اجتماعی کردن سلامت با شناسایی و استفاده از ظرفیت های جوامع محلی و تشکل های مردمی و سایر بخشهای دولتی و خصوصی میسر خواهد شد.

رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش؛ تلاش در جهت تشکیل و توسعه سمن ها می تواند منجر به ارتقای شاخص های سلامت شهرستان، افزایش سطح همکاری های مردمی در امور بهداشت ودرمان، کاهش سطح هزینه گذاری دولت در این بخش و درگیر کردن مردم در زمینه معضلات حوزه سلامت گردد.
مهندس نقی زاده در جمع مسئولین تعدادی از سازمان های مردم نهاد شهرستان با تأکید بر نقش حمایت از سمن ها درتوسعه و بهبود وضعیت آنها ادامه داد: سلامتی حق همگانی بوده و حوزه بهداشت و درمان به تنهایی قادر به مرتفع نمودن تمامی معضلات و مشکلات بهداشتی شهرستان نخواهد بود و دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت و اجتماعی کردن سلامت با شناسایی و استفاده از ظرفیت های جوامع محلی و تشکل های مردمی و سایر بخشهای دولتی و خصوصی میسر خواهد شد.
ایشان با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد بهترین همراه برای شبکه بهداشت ودرمان هستند افزود: تلاش کلیه دستگاه های اجرایی در جهت شناسایی و جذب سمن ها و حمایت گسترده از آنها در خصوص شناسنامه دار کردن این سازمان ها هم موضوع مهمی است.
گفتنی ست: سازمان هاي مردم نهاد (سمن)، نظام پنهان ارتقاي سلامت جامعه هستند. اين سازمان هاي داوطلب، مستقل از دولت بوده و در عين غيرانتفاعي بودن، در خدمت مردم هستند و به همين دليل، صداي مردم ناميده مي شوند. سمن ها، نماد و واسط مشارکت مردم هستند و مشارکت مردم نيز يکي از بازوهاي اصلي ارتقاي سلامت، کاهش فقر و بي عدالتي در سلامت جوامع است.
comment