جلسه هماهنگی مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
جلسه هماهنگی مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
مهندس نقی زاده عنوان نمود: شرایط بحرانی ناشی از بارندگی های اخیر و طغیان رودخانه های شهرستان هشداری جدی برای حفظ و ارتقاء آمادگی تیم های واکنش سریع و نیروهای امدادرسان و مانوری برای بررسی نقاط قوت و ضعف سیستم های موجود محسوب می گردید. جلسه ستاد بحران با رویکرد بررسی وضعیت موجود اتاق بحران مرکز بهداشت و نیز لیست ملزومات و نیازمندیهای آن بر اساس EOC با حضور ریاست مرکز بهداشت و جمعی از مدیران و مسئولین واحدهای ستادی برگزار شد. رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش با اشاره به این مطلب که بحران خبر نمی کند و اقدامات پیشگیرانه در راستای کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از بحران های احتمالی می بایست همیشه مد نظر مدیران و مسئولین قرار گیرد تصریح نمود: می توان با پیش بینی حوادث و وقایع احتمالی و حفظ و ارتقاء آمادگی لازم و اتخاذ تصمیمات و تمهیداتی پیش از وقوع بحران ها نسبت به هدایت صحیح امکانات پس از وقوع هر نوع بحرانی و کاهش صدمات ناشی از آن اقدام نمود.
مهندس نقی زاده عنوان نمود: شرایط بحرانی ناشی از بارندگی های اخیر و طغیان رودخانه های شهرستان هشداری جدی برای حفظ و ارتقاء آمادگی تیم های واکنش سریع و نیروهای امدادرسان و مانوری برای بررسی نقاط قوت و ضعف سیستم های موجود محسوب می گردید.
جلسه ستاد بحران با رویکرد بررسی وضعیت موجود اتاق بحران مرکز بهداشت و نیز لیست ملزومات و نیازمندیهای آن بر اساس EOC با حضور ریاست مرکز بهداشت و جمعی از مدیران و مسئولین واحدهای ستادی برگزار شد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش با اشاره به این مطلب که بحران خبر نمی کند و اقدامات پیشگیرانه در راستای کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از بحران های احتمالی می بایست همیشه مد نظر مدیران و مسئولین قرار گیرد تصریح نمود: می توان با پیش بینی حوادث و وقایع احتمالی و حفظ و ارتقاء آمادگی لازم و اتخاذ تصمیمات و تمهیداتی پیش از وقوع بحران ها نسبت به هدایت صحیح امکانات پس از وقوع هر نوع بحرانی و کاهش صدمات ناشی از آن اقدام نمود.
وی افزود: اتاق بحران این امکان را فراهم می سازد که سامانه مدیریت حادثه به سرعت فعال شده و از بروز عملیات اشتباه، دوباره کاری، تراکم و سردرگمی نیروهای حاضر در صحنه و هدر رفتن انرژی و توان عملیاتی تحت یک مدیریت واحد جلوگیری شود.
مهندس نقی زاده ضمن اشاره بر بررسی وضعیت موجود و تکمیل لیست ملزومات این اتاق بر تشکیل چارت سازمانی و اعضای اتاق بحران به همراه جانشین ها، صدور ابلاغ و شرح وظایف اعضا بر اساس نوع بحران ، تعیین محل استقرار، تهیه لیست اقلام موجود و تأمین کمبودها بر اساس الویت و...تأکید نمود.
در پایان نیز اعضا پیشنهادات و نظرات و تجربیات خود در راستای تشکیل یک اتاق بحران استاندارد به اشتراک گذاشتند.
comment