تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت؛ گامی مهم در توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و گروههای مخاطب
دکتر زنگنه در کارگاه آموزشی-توجیهی تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان خاش عنوان نمود: با توجه به تاکیدات وزیر محترم بهداشت و پیرو تشکیل معاونت اجتماعی در سطح وزارت و دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل خانه مشارکت سلامت در شهرستانها با هدف توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و گروههای مخاطب از طریق مشارکتهای آنها در طراحی برنامه های سلامت در دستور کار حوزه معاونت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ به منظور اجرای این برنامه و طی دعوت از تمامی دستگاههای اداری بعنوان نخستین جامعه هدف، این کارگاه در شهرستان خاش برگزار شد.
دکتر زنگنه در کارگاه آموزشی-توجیهی تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان خاش عنوان نمود: با توجه به تاکیدات وزیر محترم بهداشت و پیرو تشکیل معاونت اجتماعی در سطح وزارت و دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل خانه مشارکت سلامت در شهرستانها با هدف توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و گروههای مخاطب از طریق مشارکتهای آنها در طراحی برنامه های سلامت در دستور کار حوزه معاونت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ به منظور اجرای این برنامه و طی دعوت از تمامی دستگاههای اداری بعنوان نخستین جامعه هدف، این کارگاه در شهرستان خاش برگزار شد.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان دکتر ضمن بیان مبانی و اهداف تشکیل خانه سلامت و ارائه گزارشی از روند ارائه خدمات سلامت در گذشته به ارتقای شاخصهای بهداشتی متعاقب ایجاد نظام شبکه های بهداشتی در سه دهه گذشته اشاره نمود و ادامه داد: علیرغم پیشرفت چشمگیر در ارتقای شاخص های بهداشتی متاسفانه در سالیان اخیر علل مرگ ومیر در جتمعه تغییر اساسی یافته به نحوی که خدمت رسانی به شیوه گذشته امکان جلوگیری از مرگ ومیرهای فصلی را ندارد.بر این اساس نقش مشارکت جامعه و سایر دستگاههای اداری در زمینه توجه به عوامل اجتماعی موثر بر سلامت بسیار پررنگ شده و نقش فراوانی در رفع مشکلات موجود دارد. ایشان از مدعوین جلسه درخواست کرد تا اعضای خانه مشارکت سلامت را با اولویت علاقه و اشتیاق تعیین نمایند که علاقه و اشتیاق به منظور پیگیری و رفع چالشهای بهداشتی شهرستان با حداقل از توانایی ها و مهارتهای مختلف در این زمینه تعیین و مرکز بهداشت شهرستان معرفی نمایند.
دکتر کرد نیز با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت در سطح شهرستان تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان را آغازی برای پیگیری و مرتفع نمودن مشکلات بهداشتی آن دانست و از تمامی اعضا خواست تا مشارکت فعال در این زمینه داشته باشند.
در ادامه خانم نجمی مسئول دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و کارشناس برنامه توضیحات جامعی در مورد نحوه تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت و وظایف اعضای ان ارائه نمود.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش
comment