تشدید آموزش و بازرسی های کارشناسان بهداشت از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، خبازی ها و اماکن عمومی
بازرسان سلامت محیط و کار ضمن نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ آموزش های لازم در زمینه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در صنوف مختلف و اماکن پرتردد، نحوه استفاده از دستگاه های کارتخوان بر اساس دستورالعمل ابلاغی و نقش دستگاهها در سرایت ویروس کرونا را به کلیه ی متصدیان ارائه می نمایند.

تشدید آموزش و بازرسی های کارشناسان بهداشت از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، خبازی ها و اماکن عمومی
مهندس نقی زاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت:
بازرسان سلامت محیط و کار ضمن نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ آموزش های لازم در زمینه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در صنوف مختلف و اماکن پرتردد، نحوه استفاده از دستگاه های کارتخوان بر اساس دستورالعمل ابلاغی و نقش دستگاهها در سرایت ویروس کرونا را به کلیه ی متصدیان ارائه می نمایند.
نظارت بر مراکز تهیه و پخت نان و آموزش های بهداشتی، الزامات بهداشت فردی، بهداشت تجهیزات و مواد اولیه در نانوایی ها و نقش رعایت هرکدام از موارد فوق در احتمال انتقال ویروس کرونا به مصرف کنندگان و متصدیان به صورت مستمر اطلاع رسانی می گردد.
مهندس آزادی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار مرکز بهداشت گفت:
از ابتدای اسفند ۹۸ تاکنون ۵۳ گشت مشترک با همکاری اداره تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اداره غله و بیش از ۲۸۸۸بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط صورت گرفته است که از این تعداد برای ۴۸ مورد اخطاریه معرفی به اداره تعزیرات صادر شده و ۳ مرکز به علت عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شده است.
پاسخگوی تماس نیروهای بهداشتی از طریق سامانه۴۰۳۰ باشید.
#کرونا_را_شکست_می_دهیم
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
comment