نشست مشترک بین بخشی مرکز بهداشت شهرستان خاش در خصوص پیشگیری از سوانح و حوادث حمل و نقل با رویکرد کاهش مرگ ومیر در جوانان
مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش ضمن بیان این مطلب که سوانح و حوادث جاده ای پس از بیماریهای قلبی عروقی بعنوان دومین علت مرگ و میر در کشور ما شناخته شده هستند گفت: شایع ترین و اولین علت مرگ ومیر جوانان 18-29 ساله بر اساس امار گزارش شده نیز سوانح جاده ای است که این مسئله بسیار حائز اهمیت می باشد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ کمیته بین بخشی پیشگیری از سوانح و حوادث حمل و نقل با رویکرد کاهش مرگ ومیر در جوانان 18-29ساله با حضور مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت، جناب سرگرد زارع معاون پلیس راهور و نمایندگانی از تیپ288زرهی، دانشگاههای صنعت، معدن و تجارت، آزاد اسلامی، موسسه آموزش عالی سلامت و پیام نور در دفتر رییس مرکز بهداشت برگزار گردید.
مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش ضمن بیان این مطلب که سوانح و حوادث جاده ای پس از بیماریهای قلبی عروقی بعنوان دومین علت مرگ و میر در کشور ما شناخته شده هستند گفت: شایع ترین و اولین علت مرگ ومیر جوانان 18-29 ساله بر اساس امار گزارش شده نیز سوانح جاده ای است که این مسئله بسیار حائز اهمیت می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ کمیته بین بخشی پیشگیری از سوانح و حوادث حمل و نقل با رویکرد کاهش مرگ ومیر در جوانان 18-29ساله با حضور مهندس نقی زاده رییس مرکز بهداشت، جناب سرگرد زارع معاون پلیس راهور و نمایندگانی از تیپ288زرهی، دانشگاههای صنعت، معدن و تجارت، آزاد اسلامی، موسسه آموزش عالی سلامت و پیام نور در دفتر رییس مرکز بهداشت برگزار گردید.
مهندس نقی زاده ضمن بیان اهمیت این موضوع و اشاره به این مطلب که گروه سنی 18-29سال بعنوان گروهی کارامد و مولد در جامعه هستند افزود: تمرکز بر موضوع پیشگیری و کاهش حوادث و سوانح جاده ای در جوانان و مداخلات لازم در این خصوص همکاری و مشارکت ادارات ذینفع را می طلبد تا با برنامه ریزی و ارائه راهکارها و مداخلات بویژه در زمینه آموزش بتوانیم در این خصوص گام های موثری برداریم.
ایشان در ادامه ضمن تأکید بر وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت آحاد مردم و به ویژه جمعیت جوان کشور که یک چهارم جمعیت را به خود اختصاص میدهد و با اشاره به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر برخورداری جامعه از جوانان با نشاط، سالم، آگاه و عنایت ایشان به این موضوع افزود: مشارکت و هماهنگی درون و بین بخشی، آموزش و توانمندسازی گروههای هدف برنامه و بسیج اطلاع رسانی به عموم جامعه از جمله راهکارهای تدوین شده در مسیر موفقیت به ارتقای شاخص مرگ و میر جوانان می باشد.
رییس مرکز بهداشت ضمن ارائه مداخلات و اقدامات برنامه ریزی شده گفت: پیرو برگزاری این نشست و ارائه کلیات برنامه، از ادارات ذیربط مربیانی به مرکز بهداشت معرفی خواهند شد که کارشناسان ما در حوزه سلامت خانواده آموزش های لازم را به آنان ارائه می نمایند و این افراد بصورت آبشاری مطالب آموزشی را به گروههای هدف سازمان خود منتقل خواهند نمود.
این برنامه مورد استقبال و حمایت کلیه اعضا قرار گرفت و در ادامه جناب سرگرد زارع پیشنهاد تدوین تقویم آموزشی جهت آموزش به مدارس شهرستان را نمود که در مصوبات مرکز بهداشت قرار گرفت.
گفتنی ست: شهرستان خاش بعنوان پایلوت اجرای برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث با رویکرد کاهش مرگ ومیر جوانان18-29سال دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تعیین گردیده است.
comment