توانمندسازی مسئولین سلامت محیط و کار مجموعه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
انجام 61هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 157مورد تعطیلی اماکن کسب غیر بهداشتی، 3262مورد نمونه برداری مواد غذایی و نیز جمع آوری و معدوم سازی بیش از60تن مواد غذایی غیر بهداشتی و منقضی بخشی از اقدامات ستاد سلامت محیط و کار مجموعه های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مهندس نقی زاده در کارگاه یک روزه استانی بهداشت مواد غذایی عنوان نمود: تأمین نیاز های غذایی مردم همانقدر که از نظر کمیت حائز اهمیت است از جهت کیفیت و سلامت اهمیتی دوچندان دارد چرا که عدم رعایت موازین بهداشتی و کیفی در هر مرحله از زنجیره تولید، توزیع ومصرف مواد غذایی منجر به فساد مواد غذایی و تهدید سلامتی مردم می گردد.
انجام 61هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 157مورد تعطیلی اماکن کسب غیر بهداشتی، 3262مورد نمونه برداری مواد غذایی و نیز جمع آوری و معدوم سازی بیش از60تن مواد غذایی غیر بهداشتی و منقضی بخشی از اقدامات ستاد سلامت محیط و کار مجموعه های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مهندس نقی زاده در کارگاه یک روزه استانی بهداشت مواد غذایی عنوان نمود: تأمین نیاز های غذایی مردم همانقدر که از نظر کمیت حائز اهمیت است از جهت کیفیت و سلامت اهمیتی دوچندان دارد چرا که عدم رعایت موازین بهداشتی و کیفی در هر مرحله از زنجیره تولید، توزیع ومصرف مواد غذایی منجر به فساد مواد غذایی و تهدید سلامتی مردم می گردد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش افزود: رشد روز افزون جمعیت افزایش تقاضا برای مواد غذایی و به دنبال آن افزایش تولید فراورده های غذایی برای تأمین نیازهای اساسی و نیز رقابت در بازاررا در پی داشته است و امروزه آشنایی با اصول کنترل مواد غذایی، ضوابط و مقررات و آئین نامه های سلامت محیط و توانمندسازی پرسنل شاغل در این حوزه بیش از پیش اهمیت دارد به نحوی که به هر میزان سرمایه گذاری در بحث نیروی انسانی می تواند اثرات و برکات خود را در حوزه ارتقای شاخص های سلامت جامعه به خوبی نشان دهد.
مهندس کریمیان رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: در این کارگاه ضمن تأکید بر اجرای دقیق مقررات بهداشتی بر صنوف در خصوص آخرین دستورالعمل های ابلاغی معاونت بهداشت و همچنین تغییرات جدید سامانه بازرسی سلامت محیط و کار آموزش داده شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ کارگاه یک روزه بهداشت محیط و مواد غذایی به میزبانی شهرستان خاش و با حضور اساتید استانی معاونت بهداشتی و مسئولین سلامت محیط و کار و کارشناسان آب و مواد غذایی شهرستان های زاهدان، خاش، سراوان، سوران و میرجاوه در تاریخ چهارشنبه21/9/97در محل سالن کنفرانس شبکه بهدشات ودرمان خاش برگزار گردید.
همشهریان عزیز میتواننددر صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را به شماره 190 سامانه رسیدگی به شکایات مردمی فوریت های سلامت محیط و کار اطلاع دهند.
comment