برگزاری کارگاه یکروزه ایمن سازی و بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن در مرکز بهداشت شهرستان خاش
مهندس نقی زاده ریاست مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: با توجه به همکاری صمیمانه و اقدامات موثر پرسنل حوزه بهداشت ودرمان خوشبختانه در سال گذشته طغیانی از بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن نداشتیم و شاخصهای بهداشتی در این حوزه قابل قبول و مطلوب نظر کارشناسان محترم معاونت بهداشتی استان می باشد که این موضوع افتخاری برای حوزه سلامت شهرستان خاش به حساب می آید. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ در راستای دستیابی به اهداف و سیاستهای مرتبط با برنامه واکسیناسیون کارگاه یکروزه ایمن سازی و بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن در تاریخ 14/8/97 با حضور کارشناسان بیماریهای معاونت بهداشتی زاهدان جهت مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان خاش برگزار گردید.
مهندس نقی زاده ریاست مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: با توجه به همکاری صمیمانه و اقدامات موثر پرسنل حوزه بهداشت ودرمان خوشبختانه در سال گذشته طغیانی از بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن نداشتیم و شاخصهای بهداشتی در این حوزه قابل قبول و مطلوب نظر کارشناسان محترم معاونت بهداشتی استان می باشد که این موضوع افتخاری برای حوزه سلامت شهرستان خاش به حساب می آید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ در راستای دستیابی به اهداف و سیاستهای مرتبط با برنامه واکسیناسیون کارگاه یکروزه ایمن سازی و بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن در تاریخ 14/8/97 با حضور کارشناسان بیماریهای معاونت بهداشتی زاهدان جهت مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان خاش برگزار گردید.
ریاست مرکز بهداشت شهرستان خاش در این کارگاه ضمن اشاره به اهمیت برنامه واکسیناسیون اذعان داشت: با توجه به شروع برنامه واکسیناسیون از سال1363 درکشور به دستاوردهای مهمی در خصوص جلوگیری از بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن دست یافتیم بگونه ای که از سال79تاکنون در آمار بیماریهای کشوری از نظر فلج اطفال به صفر رسیده، کزاز نوزادی نیز حذف شده اعلام گردیده و سرخک و سرخجه مادرزادی در حال حذف میباشد لذا با ارتقاء پوشش واکسیناسیون و انجام صحیح برنامه گسترش ایمنسازی در سطح شهرستان میتوان در راستای حفظ و ارتقای دستاوردهای قبلی گام برداشت.
ایشان تصریح نمود: کارگاه اخیر در خصوص اهمیت برنامه گسترش ایمنسازی و ارتقاء اگاهی های کاردانان و کارشناسان بهداشتی در زمینه بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن، همچنین اهمیت اصول اساسی کنترل عفونت، رعایت استانداردهای حفاظت فردی، نظام مراقبت بیماریهای بثوری تب دار و ...برگزار شد.
مهندس نقی زاده ادامه داد: در این کارگاه بر اقدام در خصوص آموزش های آبشاری از طریق کارشناسان، کاردانان و مراقبین سلامت مراکز به گروههای زیر مجموعه و انتقال به مردم و نیز توجه بیش از پیش به برنامه های مورد آموزش تاکید گردید.
مهندس اله بخش کرد معاون و مدیر گروه بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان خاش نیز مواردی در خصوص برنامه کشوری ایمنسازی، جدول ایمنسازی و ماهیت واکسن و نحوه تزریق، رعایت کنترل ویال واکسن ، رعایت زنجیره سرد، ثبت واکسن ها در دفاتر واکسیناسیون و سامانه سیب و گزارش دهی عوارض واکسن مطالبی عنوان نمود.
گفتنی ست: کارگاه مذکور تاکنون در شهرستان های میرجاوه و سیب و سوران برگزار شده است.
روابط عمومی شبکه بهداشت درمان شهرستان خاش
comment