به مناسبت هفته ملی کودک و روز جهانی تخم مرغ صورت گرفت: برگزاری جلسه آموزشی روستا مهدها در مرکز بهداشت شهرستان خاش
در این جلسه كه به مناسبت هفته ملی کودک و روز جهانی تخم مرغ و در راستای برنامه های واحد بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، دکتر خاشی رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش در خصوص اهمیت اجرای این برنامه گفت: با توجه به اینکه نقش تغذیه در بهبود رشد کودکان 3 تا 6 ساله خانواده های نیازمند و مناطق محروم روستایی حايز اهميت است تشکیل کمیته تغذیه روستا مهدها بايد مورد توجه قرار گيرد. ایشان ادامه داد: تغذیه عامل اصلی و اساسی زندگی است و با در نظر داشتن این مساله که فقر از دلایل بروز سوءتغذیه در گروههای آسیب پذیر از جمله کودکان زیر6سال می باشد تشکیل روستامهدها بعنوان راهکار اساسی جهت ارتقای سلامت و بهبود رشد فیزیکی و ذهنی و نیز پرورش کودکان می باشدچرا که اساس توسعه پایدار در جوامع به کودکان سالم بستگی دارد.

در این جلسه كه به مناسبت هفته ملی کودک و روز جهانی تخم مرغ و در راستای برنامه های واحد بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، دکتر خاشی رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش در خصوص اهمیت اجرای این برنامه گفت: با توجه به اینکه نقش تغذیه در بهبود رشد کودکان 3 تا 6 ساله خانواده های نیازمند و مناطق محروم روستایی حايز اهميت است تشکیل کمیته تغذیه روستا مهدها بايد مورد توجه قرار گيرد.
ایشان ادامه داد: تغذیه عامل اصلی و اساسی زندگی است و با در نظر داشتن این مساله که فقر از دلایل بروز سوءتغذیه در گروههای آسیب پذیر از جمله کودکان زیر6سال می باشد تشکیل روستامهدها بعنوان راهکار اساسی جهت ارتقای سلامت و بهبود رشد فیزیکی و ذهنی و نیز پرورش کودکان می باشدچرا که اساس توسعه پایدار در جوامع به کودکان سالم بستگی دارد.
خانم نارویی مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت نیز به بیان اهداف اختصاصی این جلسه اشاره وعنوان نمود: تأمین نیازهای تغذیه ای از طریق ارائه یک وعده غذای گرم در روستامهدها، ارتقای آگاهی مدیران و مربیان روستامهدها در زمینه رشد ، تکامل و تغذیه کودکان و کاهش مرگ و میر آنها و نیز پیشگیری از سوانح و حوادث و تنبلی چشم کودکان از جمله این اهداف است.
نارویی تعداد روستامهدهای فعال شهرستان را 47مرکز عنوان و ادامه داد: عدم توجه مادران باردار به تغذیه خود در دوران بارداری را یکی از علل ابتلای کودکان به سوءتغذیه پس از تولد دانست.
در ادامه نیز خانم سرگزی کارشناس سلامت خانواده گزارشی از از وضعیت روستا مهدها ارائه و برنامه غذایی ، مشکلات اجرایی ، روند اقدامات برای کودکان مشکل دار ، چگونگی ادامه برنامه و پایش از برنامه مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه که خانم شعلی بر کارشناس بینایی سنجی اداره بهزیستی شهرستان نیز حضور داشت نکات کلیدی در زمینه ارزیابی بینایی کودکان را به مربیان آموزش داد.
گفتنی است: این جلسه جهت جهت مربیان روستا مهد با موضوع تغذیه سالم ، رشد و تکامل ، پیشگیری از سوانح و حوادث، هرم غذایی و تنبلی چشم در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار گردید.
LatentStyleCount="267">
comment