برگزاری جلسه ارایه گزارش بازدیدهای تخصصی گروه بهداشت محیط و حرفه ای
پیرو بازدیدهای تخصصی گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جلسه ارایه گزارش و جمع بندی این بازدیدها با حضور جناب آقای دکتر شیخ زاده معاونت محترم فنی معاونت بهداشتی، مهندس پاکزاد مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه ای وکارشناسان این گروه و نیز دکتر رخشانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان، دکتر خاشی رییس مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد. دکتر رخشانی ضمن تقدیر از حضور معاونت فنی معاونت بهداشتی به جهت احساس مسئولیت درراستای پیشبرد اهداف و اولویتهای بهداشتی شهرستان گفت: برنامه ریزی های انجام شده امسال در خصوص بازدیدهای گروهی تخصصی حامل نکات مثبت و خوبی برای همکارانم در حوزه بهداشتی شهرستان خاش بود تا بتوانند با استفاده از پیشنهادات و نقطه نظرات مطروح در بازدیدها تلاش دوچندانی در پیشبرد اهداف بهداشتی سازمانی داشته باشند. و ما نیز از همین طریق و با طرح موانع و معضلات موجود امکانات و تسهیلاتی در جهت هر چه مطلوبتر نمودن خدمات جذب نماییم.
پیرو بازدیدهای تخصصی گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جلسه ارایه گزارش و جمع بندی این بازدیدها با حضور جناب آقای دکتر شیخ زاده معاونت محترم فنی معاونت بهداشتی، مهندس پاکزاد مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه ای وکارشناسان این گروه و نیز دکتر رخشانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان، دکتر خاشی رییس مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
دکتر رخشانی ضمن تقدیر از حضور معاونت فنی معاونت بهداشتی به جهت احساس مسئولیت درراستای پیشبرد اهداف و اولویتهای بهداشتی شهرستان گفت: برنامه ریزی های انجام شده امسال در خصوص بازدیدهای گروهی تخصصی حامل نکات مثبت و خوبی برای همکارانم در حوزه بهداشتی شهرستان خاش بود تا بتوانند با استفاده از پیشنهادات و نقطه نظرات مطروح در بازدیدها تلاش دوچندانی در پیشبرد اهداف بهداشتی سازمانی داشته باشند. و ما نیز از همین طریق و با طرح موانع و معضلات موجود امکانات و تسهیلاتی در جهت هر چه مطلوبتر نمودن خدمات جذب نماییم.
ایشان در ادامه با بیان موضوع وجود ظرفیت های مطلوب در شهرستان جهت جذب بالگرد بیمارستانی برای اورژانس شهرستان گفت: با توجه به شرایط مکانی خاش و وجود زمین آموزشگاه بهورزی با شرایط مطلوب در آن میتوانیم مکانی برای استفاده در خصوص آموزش بلایا در شرایط بحرانی مانند زلزله داشته باشیم که تمامی مجموعه های تحت پوشش دانشگاه از آن بهره مند گردند.
دکتر خاشی رییس مرکز بهداشت شهرستان نیز پس از قدردانی از حضور جناب آقای دکتر شیخ زاده و تیم همراه در خاش ابراز امیدواری کرد همکاران در تمامی حوزه های بهداشتی مرکز از این بازدیدها و نقطه نظرات مفید مطرح شده در آنها بهترین صورت ممکن بهره ببرند و شاهد ارتقای شاخص های بهداشتی شهرستان و نیز پیشرفت مطلوب سامانه سیب در شهرستان باشیم.
در ادامه دکتر شیخ زاده پس از قدردانی از زحمات همکاران بهداشتی شهرستان خاش که در بازدیدها کاملا مشهود بود ادامه داد: پس از واگذاری شهرستان های چابهار، کنارک و مهرستان به دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر، به تبع انتظارات معاونت بهداشتی از شهرستان های تحت پوشش با توجه به تعداد محدود و سابقه طولانی دانشگاه بیشتر خواهد شد. ایشان منظور از بهبود وضعیت در مجموعه های تحت پوشش را در دو جنبه عنوان نمود و تصریح کرد: به دو صورت افزایش پوشش ها و ارتقای کیفیت میتوان شاهد بهبود وضعیت بهداشتی شهرستان بود که به این مهم از 3طریق برنامه ریزی و تدوین برنامه های مداخله ای و عملیاتی ابتدای سال، بازدیدهای محیطی و پایش ها طی سال، و نیز مطابقت فعالیت های محیط با برنامه های استاندارد تعیین شده خواهیم رسید.
وی افزود: همکاران ستاد معاونت بهداشتی زاهدان در این بازدیدها بصورت مداخله ای حضور می یابند تا پس از ارایه گزارش ها و تجزیه تحلیل داده ها پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح نمایند و این اتفاق در سطح پایین تر ستادی مرکز بهداشت شهرستان ها نیز بصورت مداخله در عملکرد مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت می افتد.
مهندس پاکزاد نیز در ادامه این جلسه تصریح نمود: همکاران معاونت بهداشتی زاهدان و مرکز بهداشت شهرستان ها بعنوان یک تیم با یک هدف مشترک بهبود و ارتقای کیفیت خدمات می باشد هستند تا با هم فکری و مباحثه به نتیجه مطلوب برسیم.
ایشان اشاره جامع و کاملی به برنامه آمادگی در بحران وبلایا نموده و عنوان کرد: مدت 3سال از آغاز اجرای این برنامه میگذرد اما با توجه به اهمیت بالای ان می بایست آموزش ها بصورت فراگیرتر ادامه یابد و تفاهم نامه بین بخشی جهت همکاری در پیشبرد برنامه با سازمان های مربوطه امضا گردد چرا که حاصل آنچه ما هم اکنون در خصوص مدیریت بحران و بلایا و آمادگی در شرایط بحرانی بیندیشیم برای آیندگان ما و نسل های پس از ما بسیار با اهمیت خواهد بود.
مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به شرایط مطلوب شهرستان خاش و وجود پتانسیل و ظرفیت مناسب در آن مرکز شماره2 شهری به لحاظ آسیب پذیری ساختاری پایین میتواند به یک شبکه اورژانس پیش بیمارستانی و مرکز فرماندهی در شرایط بحرانی در مجموعه های تحت پوشش دانشگاه جهت بهره مندی تمامی شهرستان ها تبدیل شود.
ایشان ضمن استقبال از پیشنهاد مدیریت شبکه در استفاده از زمین آموزشگاه بهورزی تصریح نمود: این منطقه شرایط مطلوبی جهت آمادگاه شهرستان های تابعه در شرایط بحرانی در منطقه جنوب استان دارد که می بایست پیگیری های لازم در این خصوص صورت گیرد.
این جلسه در ساعت 4عصر و پس از3ساعت بحث و جمع بندی به پایان رسید.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش
comment