تداوم طرح تشدید نظارت بر نانواییهای شهرستان خاش / ۲۸۰ کیلوگرم مواد اولیه غیرقابل مصرف معدوم شد
حفظ سلامت مردم و ارتقاء کیفیت نان از اولویتهای اصلی مرکز بهداشت است و در این راستا، بازرسیهای منظم و هدفمند از تمامی واحدهای نانوایی سطح شهرستان در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی _دکتر رضا بهرنگی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان، با اعلام تداوم اجرای طرح تشدید نظارت بر نانواییها گفت:حفظ سلامت مردم و ارتقاء کیفیت نان از اولویتهای اصلی مرکز بهداشت است و در این راستا، بازرسیهای منظم و هدفمند از تمامی واحدهای نانوایی سطح شهرستان در حال انجام است.وی افزود:در هفته گذشته تیمهای تخصصی بازرسی بهداشت محیط با همکاری واحدهای ستادی، از بیش از ۷۰ واحد نانوایی بازدید کردند. در جریان این بازدیدها، وضعیت بهداشت فردی کارکنان، بهداشت محیط کارگاه، نحوه نگهداری و انبار مواد اولیه، کیفیت خمیر و نان، استفاده از روپوش سفید تمیز و کلاه، و همچنین تجهیز نانوایی به لوازم بهداشتی، بهصورت دقیق و کارشناسی بررسی شد.نتیجه این بازرسیها صدور بیش از ۲۰ مورد تذکر کتبی و ۱۰ مورد اخطاریه قانونی در راستای اجرای ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بود.رئیس مرکز بهداشت خاش ادامه داد:در این بازرسیها، بیش از ۲۸۰ کیلوگرم مواد اولیه غیرقابل مصرف شامل آرد آلوده، خمیر بیکیفیت و افزودنیهای تاریخگذشته، کشف، جمعآوری و در محل معدوم شد. این اقدامات با هدف پیشگیری از عرضه نان بیکیفیت و ناسالم به مردم صورت گرفت.دکتر بهرنگی با اشاره به ادامهدار بودن این طرح خاطرنشان کرد:نانواها موظفاند در مهلت تعیینشده پس از دریافت تذکر یا اخطار، نسبت به رفع نواقص و مشکلات بهداشتی اقدام کنند. در غیر این صورت، طبق ضوابط و قوانین با آنها برخورد خواهد شد. همچنین بازرسان مرکز بهداشت، ضمن نظارت بر کیفیت پخت نان، به موضوعاتی نظیر رعایت بهداشت فردی، استفاده از تجهیزات استاندارد، نظافت محل کار، و رعایت فاصله بهداشتی در محیط نانوایی توجه ویژه دارند.وی در پایان از همکاری نانوایان قانونمند و متعهد قدردانی کرد و افزود:انتظار داریم همه فعالان این صنف با رعایت کامل اصول بهداشتی و ارتقاء کیفیت تولید، نقش خود را در تأمین نان سالم و با کیفیت برای شهروندان ایفا کنند. سلامت مردم خط قرمز ماست و هیچگونه اغماضی در این زمینه صورت نخواهد گرفت.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
comment