متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • // - 13:27
  • - تعداد بازدید: 272
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت و کنترل بر عدم توزیع محصولات فاقد شرایط بهداشتی در سطح عرضه توسط مرکز بهداشت خاش

رییس مرکز بهداشت خاش گفت: با توجه به آتش سوزی عمده فروشی مواد غذایی و دریافت گزارشات مردمی مبنی بر فروش برخی اجناس موجود، موضوع مجددا در تاریخ 2/6/98 توسط کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان و شهرستان مورد پیگیری و بررسی قرار گرفت.


رییس مرکز بهداشت خاش گفت: با توجه به آتش سوزی عمده فروشی مواد غذایی و دریافت گزارشات مردمی مبنی بر فروش برخی اجناس موجود، موضوع مجددا در تاریخ 2/6/98 توسط کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان و شهرستان مورد پیگیری و بررسی قرار گرفت.
مهندس نقی زاده ادامه داد: در این بازدید علی رغم حجم بالای خسارات وارده، امکان بازیافت و فروش بسیاری از اجناس که نسوخته اند( حرارت ندیده اند) وجود داشت لذا براساس تعهد اخذ شده از مالک، فروش محصولات مورد نظر که امکان فساد در اثر حادثه مذکور را داشته اند پس از نمونه برداری و در صورت تایید آزمایشگاهی توسط شبکه بهداشت و درمان بلامانع خواهد بود که این مهم نیز ضمن اخذ تعهد از متصدی عمده فروشی و با صورت جلسه نمونه برداری محصولات و توقیف آنها در سردخانه اداره تعاون روستایی محقق گردیده است.
لازم به ذکر است از ابتدای وقوع حریق تاکنون بازرسین سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان به صورت مجزا و همچنین گشت مشترک با نماینده اداره تعزیرات حکومتی شهرستان، نظارت و کنترل بر عدم توزیع محصولات مکان مذکور در سطح عرضه را داشته اند


 


 




 

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 23325
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ