متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1399/01/24 - 11:14
  • - تعداد بازدید: 127
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید آموزش و بازرسی های کارشناسان بهداشت از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، خبازی ها و اماکن عمومی

بازرسان سلامت محیط و کار ضمن نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ آموزش های لازم در زمینه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در صنوف مختلف و اماکن پرتردد، نحوه استفاده از دستگاه های کارتخوان بر اساس دستورالعمل ابلاغی و نقش دستگاهها در سرایت ویروس کرونا را به کلیه ی متصدیان ارائه می نمایند.

تشدید آموزش و بازرسی های کارشناسان بهداشت از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، خبازی ها و اماکن عمومی


مهندس نقی زاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت:


بازرسان سلامت محیط و کار ضمن نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ آموزش های لازم در زمینه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در صنوف مختلف و اماکن پرتردد،  نحوه استفاده از دستگاه های کارتخوان بر اساس دستورالعمل ابلاغی و نقش دستگاهها در سرایت ویروس کرونا را به کلیه ی متصدیان ارائه می نمایند.


نظارت بر مراکز تهیه و پخت نان و آموزش های بهداشتی، الزامات بهداشت فردی، بهداشت تجهیزات و مواد اولیه در نانوایی ها و نقش رعایت هرکدام از موارد فوق در احتمال انتقال ویروس کرونا به مصرف کنندگان و متصدیان به صورت مستمر اطلاع رسانی می گردد.


مهندس آزادی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار مرکز بهداشت گفت:


از ابتدای اسفند ۹۸ تاکنون ۵۳ گشت مشترک با همکاری اداره تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اداره غله و بیش از ۲۸۸۸بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط صورت گرفته است که از این تعداد برای ۴۸ مورد اخطاریه معرفی به اداره تعزیرات صادر شده و ۳ مرکز به علت عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شده است.


پاسخگوی تماس نیروهای بهداشتی از طریق سامانه۴۰۳۰ باشید.


#کرونا_را_شکست_می_دهیم


روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 26767
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ