متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1400/07/25 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 158
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 69
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری سومین کمیته فنی و اجرایی واکسیناسیون کرونای خاش و تفتان در شهریورماه با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت، کارشناسان ناظر ستادی و مراقبین سلامت شهر و حاشیه شهر_۱۴۰۰/۶/۲۴

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و تفتان: با توجه به‌ فراهم شدن شرایط واکسیناسیون برای گروههای سنی مختلف و در نظر گرفتن شرایط ویژه برای مردم استان، انتظار داریم استقبال شهروندان از واکسیناسیون هم بیشتر شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و تفتان:


با توجه به‌ فراهم شدن شرایط واکسیناسیون برای گروههای سنی مختلف و در نظر گرفتن شرایط ویژه برای مردم استان، انتظار داریم استقبال شهروندان از واکسیناسیون هم بیشتر شود.


انتظار همراهی ویژه برخی افراد، اصناف و مشاغل به ویژه روحانیت معزز، مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی، کسبه و بازاریان در انجام واکسیناسیون و اطلاع رسانی عمومی در خصوص اهمیت واکسن در مدیریت بیماری، کاهش موارد ابتلا و بستری و مرگ را داریم


با توجه به پیش بینی موج جدید بیماری کرونا در هفته های آینده، در صورتی که به پوشش مطلوب واکسیناسیون یعنی بالای ۷۰درصد جمعیت هدف نرسیم بار دیگر باید شاهد ابتلا، بستری و مرگ عزیزانمان باشیم چرا که ویروس کرونا به سرعت در حال تغییر است و ما در فواصل زمانی مشخص درگیر موج جدید وسخت تری خواهیم شد.


امکان تلقیح واکسن افراد ۲۸سال و بالاتر در کلیه مراکز تجمیعی واکسیناسیون، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت شهرستان های خاش و تفتان و همچنین کلیه روستائیان ۱۸ سال و بالاتر در خانه های بهداشت فراهم است و طبق عرایض وزیر محترم بهداشت در هفته های آینده، واکسیناسیون دانش آموزان نیز آغاز می شود تا بعد از انجام واکسیناسیون، شاهد بازگشایی نیز مدارس باشیم


تاکنون بیش از ۳۷ هزار دوز واکسن کرونا در دو مرحله اول و دوم به افراد واجد شرایط زیرمجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش تزریق شده است.


در حال حاضر شهرستان خاش در وضعیت نارنجی براساس رنگ‌بندی کرونایی قراردارد و بررسی ها نشان داده که انجام واکسیناسیون یکی از مهمترین علل کاهش موارد ابتلا، بستری و فوت در  شهرستان است. لیکن هنوز به وضعیت عادی نرسیده ایم و برای حفظ و بهبود وضعیت، با توجه به جهش های ویروس و عدم رعایت کافی پروتکل بهداشتی، بهترین راه پیشگیری از شکل گیری موج جدید بیماری، انجام واکسیناسیون شهروندان است


رئیس مرکز بهداشت ضمن بررسی وضعیت پوشش واکسیناسیون کرونا به تفکیک مراکز، پایگاههای سلامت، خانه های بهداشت و مراکز تجمیعی واکسیناسیون


برگزاری جلسات هفتگی واکسیناسیون، ارزیابی پوشش شاخص آن در سطح شهرستان های خاش و تفتان و روستاهای تابعه در دستور کار قرار دارد.


با توجه به اعلام واکسیناسیون کلیه دانشجویان و طلاب حوزه های علمیه (براساس معرفی حوزه های علمیه) تمامی مادران باردار با سن ۱۸ سال به بالا از هفته ۱۲ بارداری به استثنای مادران در هفته های ۳۹، ۴۰، ۴۱، ۴۲ بارداری و تا ۱۰ روز پس از زایمان، نسبت به اطلاع رسانی این گروه حساس از طریق مراقبین سلامت، ماماها و داوطلبین سلامت اقدام شود چرا که واکسیناسیون مادران باردار علیه بیماری کرونا باعث کاهش میزان مرگ و میر و‌ بستری در آنها خواهد شد.


مدیریت واکسن تحویلی، تلقیح شده و ثبت در سامانه، توجه ویژه به حفظ زنجیره سرما در حین نگهداری و انتقال واکسن به دلیل قطع یا نوسانات مکرر برق، جمع آوری و معدوم سازی ویال واکسن های استفاده شده طبق دستورالعمل کشوری نیز مجدد به مراقبین و بهورزان یادآوری گردد.


نقش واکسیناسیون در کاهش موارد ابتلا، بستری و فوت در ماه‌های اخیر کاملا مشهود بوده است به طوری که علی رغم افزایش ۳ برابری موارد بیماری کرونا در پیک اخیر بیماری نسبت به پیک قبلی، خوشبختانه تعداد موارد فوتی ما حتی از موارد فوتی در پیک قبلی نیز کمتر بود؛ لذا مردم به اطلاعات نامعتبر در فضای مجازی توجه نکرده و اخبار صحیح درخصوص واکسیناسیون را فقط از رسانه ملی و سایت‌های معتبر از جمله وزارت بهداشت دنبال کنند.


در حال حاضر ما نیاز به همکاری بیش از پیش اصحاب رسانه، صاحبان قلم، معتمدین و متنفذین و مدیران دستگاه‌های دولتی و خصوصی در راستای اطلاع رسانی و ترغیب کلیه شهروندان برای واکسیناسیون علیه کرونا هستیم تا شرایط بهتری برای کسب و کار و بازگشت به زندگی عادی فراهم شود.


#واکسیناسیون_کرونا


#من_ماسک_میزنم


#فاصله_گذاری_اجتماعی


#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم


روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و تفتان

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 34655
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ