متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1399/04/23 - 11:51
  • - تعداد بازدید: 189
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید مدیر محترم گروه سلامت خانواده و توسعه شبکه مرکز بهداشت استان از شهرستان خاش_ ۲۳ تیرماه

سرکار خانم دکتر زابلی و جناب مهندس سالاری ضمن بازدید محیطی از روند فعالیت کلینیک 16 ساعته غربالگری کووید-۱۹ و مرکز خدمات جامع سلامت نجف آباد، روند اجرای پروتکل های بهداشتی و برنامه‌های روتین مرکز بهداشت شهرستان را مورد پایش قرار دادند.

سرکار خانم دکتر زابلی و جناب مهندس سالاری ضمن بازدید محیطی از روند فعالیت کلینیک 16 ساعته غربالگری کووید-۱۹ و مرکز خدمات جامع سلامت نجف آباد، روند اجرای پروتکل های بهداشتی و برنامه‌های روتین مرکز بهداشت شهرستان را مورد پایش قرار دادند.


مهندس نقی زاده ضمن تشکر از حضور ارزشمند همکاران استانی در مرکز بهداشت شهرستان، این موقعیت را فرصتی طلایی در جهت استفاده هر چه بیشتر از رهنمودهای ارزشمند اساتید و بازنگری در برنامه‌های در دست اجرا دانسته و گزارشی از وضعیت موجود شاخصها و مشکلات اجرایی ارائه نمودند.


ایشان در ادامه درخصوص پیگیری لازم درخصوص پرداخت مطالبات کارانه پرسنل بیمه روستایی و همچنین بخش خصوصی و اجرایی شدن بخشی از آنها طی چند روز آتی و از طرفی اتخاذ تدابیری برای جایگزینی برخی از پست‌های خالی در سطوح محیطی خبر دادند.


در ادامه جناب مهندس سالاری مدیر محترم گروه توسعه شبکه مرکز بهداشت استان درخصوص تخصیص بهینه اعتبارات و منابع و نظارت بر هزینه کردها به عنوان مهمترین اولویت گروه توسعه شبکه ها و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت استان یاد کرده و بر اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت از ۲۱ تیر ماه لغایت ۳۰ ام مردادماه تاکید کردند.


سرکار خانم دکتر زابلی مدیر محترم گروه سلامت خانواده مرکز بهداشت استان نیز ضمن اشاره به پاندمی بیماری کووید ۱۹ و اثرات آن بر روند اجرای کلیه برنامه های جاری وزارت بهداشت و درمان و دانشگاهها، از تلاش ارزشمند همکاران حوزه ستادی و محیطی به جهت ارتقاء تعدادی از شاخص های این حوزه و بازنگری مناسبی که درخصوص نحوه اجرای پایشهای محیطی صورت گرفته بود تقدیر و تشکر نموده و بر توجه جدی درخصوص تقویت برنامه های سلامت مادران و کودکان با استفاده از ظرفیت های مختلف به ویژه سامانه تلفنی ۴۰۳۰، داوطلبین سلامت و .... در جهت پیگیری هر چه بهتر وضعیت سلامت آنها به عنوان یکی از مهمترین شاخص های حوزه سلامت تاکید کرده و ارتقاء بیش از پیش شاخص ها بر اساس حدانتظارهای تعریف شده برنامه  را خواستار شدند.


در ادامه رهنمودهای لازم جهت دستیابی به اهداف موردنظر و افزایش میزان تاب آوری سیستم مراقبت بهداشتی در شرایط بیماری کووید-۱۹ ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


 


روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 27990
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ