متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1399/03/21 - 14:58
  • - تعداد بازدید: 127
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 37
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
خطر کرونا در بین مردم شهرستان جدی است؛ سلامت کسبه، خانواده و اطرافیان آنها و مردم اولویت حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش

استمرار در آموزش ها و اطلاع رسانی دستورالعمل های بهداشتی کرونا ویژه اصناف و تأکید بر اجرای دقیق آنها در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش

دکتر رضا کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛ کسبه و بازاریان می بایست هرچه سریعتر نسبت به دریافت و مطالعه مجدد دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با هر صنف و اجرای تمامی بندهای آن اقدام نمایند در غیر اینصورت با توجه به مصوبه ستاد بحران شهرستان پلمپ و تعطیلی محل کسب قطعی است.

 


دکتر رضا کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛

کسبه و بازاریان می بایست هرچه سریعتر نسبت به دریافت و مطالعه مجدد دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با هر صنف و اجرای تمامی بندهای آن اقدام نمایند در غیر اینصورت با توجه به مصوبه ستاد بحران شهرستان پلمپ و تعطیلی محل کسب قطعی است.

شهروندان عزیز با رعایت سه نکته کم هزینه و ساده رعایت فاصله فیزیکی۱.۵تا۲متر، استفاده از لوازم حفاظت فردی به ویژه ماسک، شستشوی مکرر دستها و اجتناب از دست زدن به چشم و دهان و بینی در جهت قطع کامل زنجیره انتقال بیماری کرونا همراه ما باشند.

پیش بینی می شود که حدودا هفت هزار نفر از جمعیت ۱۸۲هزار نفره شهرستان خاش در گروه آسیب پذیر بیماری کرونا قراردارند و بدون تردید یکی از اعضای خانواده من و شما در این گروه قرار دارند*؛ افراد مسن، دارای بیماری های زمینه ای اعم از دیابت، فشارخون، بیماریهای قلبی، مادران باردار و... که بیشترین احتمال خطر ابتلا در بین آنان است پس برای سلامتی آنان پروتکل های بهداشتی مربوط به صنف خود را رعایت نمایید.

توجه داشته باشید مراکز کسب، تهیه و توزیع مواد غذایی، پوشاک و...به عنوان محتمل ترین فضاهای انتقال بیماری کرونا از طریق تجمع افراد بدون رعایت فاصله ۱.۵تا۲متر، دست زدن به اجناس توسط فروشنده و مشتریان، تبادل پول نقد و کارت به وسیله فروشنده و خریدار و...است. بر همین اساس یکی از توصیه های موکد ما حفظ فاصله گذاری اجتماعی ۱.۵تا۲متر توسط مشتریان و هشدار کسبه به مردم در زمان خرید، استفاده از ماسک و دستکش برای هر دو گروه، شستشوی مرتب دستها(وجود آب و صابون و یا مایع ضدعفونی در مکان کسب و تذکر رعایت شستشوی دست به مشتری پس از انجام خرید) ، عدم تبادل پول نقد، استفاده از کارت طبق دستورالعمل بهداشتی(کشیدن کارت توسط خریدار و ورود رمز و مبلغ توسط فروشنده)و... در این اماکن می باشد.

می توان گفت استفاده از ماسک در تمامی اماکن عمومی اجباری است و *از کسبه و بازاریان تقاضا داریم به عنوان قشر عظیمی از جامعه شهرستان به عنوان سفیران افتخاری سلامت در زمینه اطلاع رسانی به شهروندان و هشدار به آنان در کنار ما باشند تا بتوانیم در خصوص رعایت رفتارهای پیشگیرانه کرونا و حفظ سلامتی خود، عزیزان و اطرافیانمان حرکت نماییم.

مهندس علی نقی زاده رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش؛

با توجه به برنامه ریزی ستاد بحران شبکه بهداشت و درمان در زمینه *تقویت نظارت‌ها در راستای اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در جهت کنترل موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری و از طرفی نقش موثر کسبه و بازاریان در این امر، لازم دانستیم آموزش حضوری با رعایت فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از وسایل حفاظت فردی جهت متصدیان محترم اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهر برگزار و در خصوص مطالعه مجدد و رعایت پروتکل های بهداشتی موجود در سایت salamat.gov.ir تاکید و اتمام حجت صورت پذیرد. چرا که در بازدیدهای محیطی توسط نیروهای بهداشتی، در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت موازین بهداشتی نسبت به اجرای مصوبات ستاد کرونای شهرستان و در صورت لزوم پلمپ مرکز اقدام خواهد شد.

لازم به ذکر است آموزش و اطلاع رسانی به کسبه و بازاریان و عموم جامعه به صورت های مختلف انجام شده و از همکاری خوب ریاست محترم اتاق اصناف در زمینه چاپ بنر دستورالعمل پیشگیری از کرونا مختص هر صنف به تعداد تمامی اماکن کسب شهرستان و نظارت بر نصب آنها تقدیر و تشکر ویژه دارم.

در ادامه مهندس آزادی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار مرکز بهداشت نیز به برخی نواقص که در بیشتر بازدید ها گزارش شده است اشاره و بر برطرف نمودن آنها و تشدید نظارت بازرسان بهداشتی تأکید نمود.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 27620
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ