متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • 1400/07/24 - 10:02
  • - تعداد بازدید: 130
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 77
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

آمادگی برای اجرای کمپین واکسیناسیون تکمیلی سرخک و سرخچه در شهرستان خاش و تفتان همزمان با آغاز به کار «کمپین واکسیناسیون سرخک در جنوب شرق کشور» از ۲۱_۸ آبان ماه

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش و تفتان در کمیته فنی کمپین واکسیناسیون تکمیلی سرخک و سرخجه و پیگیری طرح ضربتی واکسیناسیون دانش آموزان ۱۸_۱۲ ساله با حضور کارشناس محترم ناظر مرکز بهداشت استان و کارشناسان ناظر ستادی؛

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش و تفتان در کمیته فنی کمپین واکسیناسیون تکمیلی سرخک و سرخجه و پیگیری طرح ضربتی واکسیناسیون دانش آموزان ۱۸_۱۲ ساله با حضور کارشناس محترم ناظر مرکز بهداشت استان و کارشناسان ناظر ستادی؛


الویت اول ما اجرای موفق واکسیناسیون کرونای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله در کنار واکسیناسیون سایر گروهای سنی با مشارکت مردم، مدیران و مربیان اداره آموزش و پرورش در راستای تسهیل در شرایط بازگشایی مدارس است.


بحث تعلیم و تربیت دانش آموزان در سال گذشته در سایه سنگین بیماری کرونا آسیب های جدی دیده که می طلبد با مشارکت مدیران، مربیان مدارس و اولیای دانش آموزان بتوانیم واکسیناسیون دانش آموزان را طی یک هفته به سرانجام برسانیم.


گزارش گیری روزانه پیشرفت واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲_۱۸ سال الزامی بوده و می بایست با پیگیری به موقع کاردانان مراکز نسبت به  توزیع متناسب واکسن در منطقه اقدام کنیم.


برنامه ریزی لازم برای اجراي کمپین سرخک در آبان ماه در دستور کار قرار دارد.


کارشناس ناظر محترم برنامه واکسیناسیون مرکز بهداشت اظهار داشتند:


شناسایی و گزارش مواردی از بیماری سرخک در برخی از شهرستان های استان و کشورهای همجوار شرقی در سال جاری بسیار نگران کننده بوده و به دلیل سرایت پذیری شدید این بیماری، باید شهروندان عزیز واکسیناسیون کودکان خود را علیه سرخک بسیار جدی بگیرند.


تدوین برنامه عملیاتی اجرای کمپین واکسیناسیون تکمیلی سرخک در کودکان ۹ ماه تا ۷ سال، آموزش و اطلاع رسانی عمومی، آموزش نیروهای محیطی و توجیه آنها کاملا ضروری بوده و در نیمه اول آبان ماه اجرایی خواهد شد.با اجرای کمپین واکسیناسیون تکمیلی سرخک کودکان ۹ ماه تا ۷ ساله از ۸ تا ۲۱ آبان ماه امیدواریم بتوانیم از گسترش بیشتر بیماری در استان پیشگیری کنیم.


مسئول واحد بیماریهای شهرستان در ادامه اظهار داشتند:


با توجه به بازگشایی کامل مدارس تا نیمه دوم آبان ماه، پوشش کامل واکسیناسیون کرونا بسیار ضروری بوده و لازم است این شاخص حداقل به۸۰درصد ارتقا پیدا کند.


کمپین واکسیناسیون سرخک و سرخجه گروه سنی ۹ ماه تا ۷ ساله از ۸ لغایت ۲۱ آبان ماه به صورت  فعال در روستا و غیرفعال در شهر* اجرا خواهد شد.


کشف و شناسایی موارد بیماری سرخک و سرخچه در اغلب شهرستان های استان و کشور های همجوار مثل افغانستان و پاکستان، تردد و تبادل جمعیتی بالا با کشورهای همسایه شرقی، کاهش مراجعات مردم به مراکز بهداشتی و درمانی جهت دریافت مراقبت های گروه های سنی مختلف از جمله تهدیدهای حوزه سلامت در سال جاری است.


سرخک سرایت پذیری و عوارض زیادی دارد. با تبلیغات جعلی گروههای ضدواکسن، واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را به تاخیر نیاندازید.


مواردی از بیماری سرخک در کشور دیده شده که مهمترین دلیل آن، عدم مراجعه والدین برای واکسیناسیون به موقع کودکان از ترس ابتلا به بیماری کروناست.


تب بالا، سرفه، آبریزش بینی، چشم‌های قرمز، ورم ملتحمۀ چشم و بثورات جلدی ۳تا ۵ روز پس از شروع دیگر علائم، از نشانه‌های بیماری سرخک می تواند باشد. در صورت مشاهده این علائم، به پزشک مراجعه کنید


چنانچه واکسن MMR  یک سالگی یا 18 ماهگی فرزندتان را به هر دلیلی به تاخیر انداخته‌اید، هرچه سریع‌تر برای دریافت رایگان این واکسن، تلفنی با پایگاه سلامت یا مرکز خدمات جامع سلامت محل سکونت تان تماس گرفته و با هماهنگی قبلی و رعایت پروتکل های بهداشتی، برای دریافت واکسن مراجعه نمایید.


#واکسیناسیون_کرونا


#من_واکسن_میزنم


#فاصله_گذاری_اجتماعی


#من_ماسک_میزنم


#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم


روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش و تفتان

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 34685
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ