متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • // - 13:25
  • - تعداد بازدید: 312
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توانمندسازی مسئولین سلامت محیط و کار مجموعه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

انجام 61هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 157مورد تعطیلی اماکن کسب غیر بهداشتی، 3262مورد نمونه برداری مواد غذایی و نیز جمع آوری و معدوم سازی بیش از60تن مواد غذایی غیر بهداشتی و منقضی بخشی از اقدامات ستاد سلامت محیط و کار مجموعه های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مهندس نقی زاده در کارگاه یک روزه استانی بهداشت مواد غذایی عنوان نمود: تأمین نیاز های غذایی مردم همانقدر که از نظر کمیت حائز اهمیت است از جهت کیفیت و سلامت اهمیتی دوچندان دارد چرا که عدم رعایت موازین بهداشتی و کیفی در هر مرحله از زنجیره تولید، توزیع ومصرف مواد غذایی منجر به فساد مواد غذایی و تهدید سلامتی مردم می گردد.

انجام 61هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 157مورد تعطیلی اماکن کسب غیر بهداشتی، 3262مورد نمونه برداری مواد غذایی و نیز جمع آوری و معدوم سازی بیش از60تن مواد غذایی غیر بهداشتی و منقضی بخشی از اقدامات ستاد سلامت محیط و کار مجموعه های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان


مهندس نقی زاده در کارگاه یک روزه استانی بهداشت مواد غذایی عنوان نمود: تأمین نیاز های غذایی مردم همانقدر که از نظر کمیت حائز اهمیت است از جهت کیفیت و سلامت اهمیتی دوچندان دارد چرا که عدم رعایت موازین بهداشتی و کیفی در هر مرحله از زنجیره تولید، توزیع ومصرف مواد غذایی منجر به فساد مواد غذایی و تهدید سلامتی مردم می گردد.


رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش افزود: رشد روز افزون جمعیت افزایش تقاضا برای مواد غذایی و به دنبال آن افزایش تولید فراورده های غذایی برای تأمین نیازهای اساسی و نیز رقابت در بازاررا در پی داشته است و امروزه آشنایی با اصول کنترل مواد غذایی، ضوابط و مقررات و آئین نامه های سلامت محیط و توانمندسازی پرسنل شاغل در این حوزه بیش از پیش اهمیت دارد به نحوی که به هر میزان سرمایه گذاری در بحث نیروی انسانی می تواند اثرات و برکات خود را در حوزه ارتقای شاخص های سلامت جامعه به خوبی نشان دهد.


مهندس کریمیان رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: در این کارگاه ضمن تأکید بر اجرای دقیق مقررات بهداشتی بر صنوف در خصوص آخرین دستورالعمل های ابلاغی معاونت بهداشت و همچنین تغییرات جدید سامانه بازرسی سلامت محیط و کار آموزش داده شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش؛ کارگاه یک روزه بهداشت محیط و مواد غذایی به میزبانی شهرستان خاش و با حضور اساتید استانی معاونت بهداشتی و مسئولین سلامت محیط و کار و کارشناسان آب و مواد غذایی شهرستان های زاهدان، خاش، سراوان، سوران و میرجاوه در تاریخ چهارشنبه21/9/97در محل سالن کنفرانس شبکه بهدشات ودرمان خاش برگزار گردید.


همشهریان عزیز میتواننددر صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را به شماره 190 سامانه رسیدگی به شکایات مردمی فوریت های سلامت محیط و کار اطلاع دهند.

  • گروه خبر :
  • کد خبر : 20166
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ