متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • // - 09:18
  • - تعداد بازدید: 502
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 46
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش

مهندس چاکرزهی فرماندار محترم شهرستان در این نشست گفت: مسئله بهداشت و امنیت غذایی رابطه تنگاتنگی با سلامت جامعه و مردم دارد و باید دستگاه‌های متولی و اعضای محترم کارگروه نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی داشته باشند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛ : اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش به منظور اعمال برنامه ریزی در خصوص مسائل و معضلات بهداشتی منطقه و با محوریت بیماریهای شایع در فصل گرما با حضور فرماندار محترم شهرستان، مدیر شبکه بهداشت و درمان و موسسه آموزش عالی سلامت، ریاست مرکز بهداشت و نیز روسای ادارات شهرستان در محل فرمانداری شهرستان خاش برگزار گردید.


مهندس چاکرزهی فرماندار محترم شهرستان در این نشست گفت: مسئله بهداشت و امنیت غذایی رابطه تنگاتنگی با سلامت جامعه و مردم دارد و باید دستگاه‌های متولی و اعضای محترم کارگروه نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی داشته باشند.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش؛ :  اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خاش به منظور اعمال برنامه ریزی در خصوص مسائل و معضلات بهداشتی منطقه  و با محوریت بیماریهای شایع در فصل گرما با حضور فرماندار محترم شهرستان، مدیر شبکه بهداشت و درمان و موسسه آموزش عالی سلامت، ریاست مرکز بهداشت و نیز روسای ادارات شهرستان در محل فرمانداری شهرستان خاش برگزار گردید.


مهندس چاکرزهی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پرسنل حوزه بهداشت و درمان، تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی شهرستان در خصوص تأمین امنیت و سلامت روح و جسم شهروندان با شبکه بهدشات و درمان را امری بسیار ضروری و مهم دانست چرا که هدف از برگزاری این نشست نیز فراهم سازی بسترهای لازم برای سلامت مردم است.


دکتر رخشانی مدیر شبکه بهداشت و درمان نیز در ادامه با آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین افزود: رسالت حوزه سلامت توجه به پیشگیری قبل از درمان است و ما با ایجاد زیرساخت های مناسب در حوزه ی بهداشت ودرمان شهرستان به این مهم دست خواهیم یافت اگر حمایت فرماندار محترم و همکاری دستگاههای اجرایی و مشارکت مردم را داشته باشیم.


ایشان در ادامه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبلی یادآور شد: از مصوبات جلسه گذشته85درصد اجرایی شده و مابقی در حال پیگیری است.




ایشان با اشاره به فصل گرما و معضلات بهداشتی منطقه و نیز خطر شیوع بیماریهای واگیر از جمله التور، مالاریا، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و...تصریح نمود: لازم است ضمن انجام اقدامات پیشگیرانه و تشدید کنترل ها و نظارت های بهداشتی همکاری سایر اعضا با حوزه سلامت شهرستان را داشته باشیم تا با اطمینان خاطر از این فصل عبور کنیم.


ایشان با تأکید ویژه بر بر روی آموزش عمومی و اطلاع رسانی وسیع به مردم اذعان داشت: قطعا سطح آگاهی‌های مردم در دوره اوج شیوع بیماری می‌تواند به دستگاه‌های متولی کمک کند تا عملکرد بهتری داشته باشند .


رییس مرکز بهدشات شهرستان نیز ضمن اعلام آمادگی کامل حوزه بهداشت در خصوص برنامه ریزیهای آموزشی و اطلاع رسانی روش های پیشگیری از این بیماریها به عموم مطالبی در خصوص تشدید نظارت و بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی با اولویت مراکز تهیه و طبخ شیرینی، زولبیا و بامیه و آش و حلیم پزی ها در ماه مبارک رمضان و همچنین تشدید بازرسی های بهداشت محیطی از کلیه اماکن عمومی ارائه نمود.


دکتر خاشی در ادامه با اشاره به اجرای سامانه سیب(سامانه یکپارچه بهداشت) در شهرستان با همکاری کلیه نیروها گفت: این طرح در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و لزوم مکانیزه شدن تمامی پرونده‌های بهداشتی به‌ منظور ارائه خدمات بهداشتی در حال اجراست که به واسطه آن دسترسی به اطلاعات سلامت شهروندان را از طریق وارد کردن کدملی هر ایرانی امکان‌پذیر نموده و این اقدام به جا و شایسته ای در خصوص پیگیری مطلوب تر روند درمان بیماری و نیز تضمین سلامت جامعه می باشد و با پیشرفت مطلوب در حال انجام است.


ایشان در ادامه برخی مشکلات بهداشتی شهرستان را با ارائه پیشنهاداتی جهت اعضا بیان نمود.


گفتنی ست: مصوبات این کارگروه جهت اجرا به ادارات شهرستان ابلاغ خواهد شد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
  • گروه خبر :
  • کد خبر : 15873
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ