متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد

1.شناسایی منطقه جغرافیایی

2.شناسایی جمعیت تحت پوشش

3.شناسایی عوامل و مشکلات تاثیر گذار بر سلامت روانی در منطقه(مانند سوء مصرف مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، خشونت خانگی، بیکاری، میزان سواد و ...)

4.تدوین برنامه های مداخله ای به منظور کنترل و کاهش عوامل و فاکتورهای شناسایی شده منطقه

5.شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر وجود عوامل و مشکلات اثرگذار بر سلامت افراد

6.آموزش های خود مراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد

7.آموزش مهارت های فرزند پروری

8.آموزش مهارت های زندگی

9.غربالگری تکمیلی در سوء مصرف مواد، مداخله مختصر و پیگیری

10.خدمات روانی-اجتماعی در درمان سوء مصرف کنندگان مواد

11.آموزش های روانشناختی کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد در مدارس

12آموز شهای روانشناختی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی

13.آموزش گروهی خانواده بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

14.آموزش گروهی بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک

15.پیشگیری از خودکشی

16.مشاوره های عمومی

17.غربالگری تکمیلی سلامت اجتماعی

18.ارائه خدمات روانی-اجتماعی به بزرگسالان

19.ارائه حمایت های روانی به کودکان

20.نظارت مستقیم بر عملکرد مراقبین سلامت در زمینه فعالیت های مرتبط با سلامت روان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت

21.قبول ارجاعات از مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت تحت پوشش و ارائه پسخوراند

22.ارجاع موارد بر اساس بسته خدمت به پزشک

23.همکاری با سازمان های مردم نهاد وخیریه و بهزیستی برای کمک به نیازمندان

24. آموزش کلیه افراد جامعه(پرسنل بهداشتی، پرسنل کلیه ارگان ها، جمعیت عمومی) در حوزه های مهارت های زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایت های روانی، خودمراقبتی، اختلالات روانپزشکی و سلامت اجتماعی.

  • // - 07:24
  • - تعداد بازدید: 335
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی اصناف در مرکز بهداشت شهرستان خاش

جلسه آموزشی بهداشت محیط جهت متصدیان رستوران ها ،اغذیه فروشی ها ،کافه قنادی ها و... در تاریخ 13/12/97 در مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار شد. مهندس نقی زاده سرپرست مرکز بهداشت شهرستان با عرض خیر مقدم به حاضرین و تبریک پیشاپیش نوروز 98 هدف از برگزاری جلسه را ارتقاء هماهنگی ها و سطح آگاهی کسبه در خصوص رعایت موازین بهداشت محیطی در محل کار و پیشگیری و کاهش بار بیماری های مرتبط با آب و غذا به ویژه در مسافرین نوروزی دانست تا با رعایت موازین بهداشتی و اصول بهداشت مواد غذایی از بیماری های شایع در این حوزه پیشگیری گردد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


جلسه آموزشی بهداشت محیط جهت متصدیان رستوران ها ،اغذیه فروشی ها ،کافه قنادی ها و... در تاریخ 13/12/97 در مرکز بهداشت شهرستان خاش برگزار شد.


مهندس نقی زاده سرپرست مرکز بهداشت شهرستان با عرض خیر مقدم به حاضرین و تبریک پیشاپیش نوروز 98 هدف از برگزاری جلسه را ارتقاء هماهنگی ها و سطح آگاهی کسبه در خصوص رعایت موازین بهداشت محیطی در محل کار و پیشگیری و کاهش بار بیماری های مرتبط با آب و غذا به ویژه در مسافرین نوروزی دانست تا با رعایت موازین بهداشتی و اصول بهداشت مواد غذایی از بیماری های شایع در این حوزه پیشگیری گردد.


مهندس نقی زاده از حاضرین در جلسه خواست در تهیه مواد غذایی در رستورانها و اماکن تهیه و توزیع موادغذایی از روغن مناسب استفاده و سعی شود از روغن و قند کمتر در تهیه و فراوری غذا علی الخصوص در فست فود ها استفاده شود.


در ادامه مهندس بانک زهی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت نیز به مسائل مربوط  به تغذیه و شرایط  نگهداری مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع، عوارض روغن و قند بر سلامت انسان و ... اشاره نمودند.


سپس مهندس آزادی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار با تقدیر و تشکر  از همکاری ریاست محترم مرکز بهداشت و کارشناس تغذیه شبکه به بیان  نقطه نظرات در خصوص ماده 13 آئین نامه بهداشت محیط و رعایت موازین بهداشت فردی ،بهداشت محل کار و ابزار و بهداشت مواد غذایی در این مراکز، همچنین بعضی قوانین و مقررات بهداشتی و تعزیراتی مرتبط و توصیه و انتظارات واحد سلامت محیط از کسبه پرداخت.




وی از حاضرین خواست تا نسبت به اطلاع رسانی سامانه  رسیدگی به شکایات مردمی190 با نصب تراکت در مراکز تهیه و توزیع مساعدت نمایند.


  • گروه خبر :
  • کد خبر : 21150
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ