اخبار > تشکیل شوراي بهورزی مركزبهداشت شهرستان خاش

جلسه ي شوراي بهورزان مركزبهداشت  شهرستان خاش در محل مركز بهداشت با حضور رییس مرکز بهداشت، مسئول امور عمومی ، مسئول کارگزینی ، نماينده بهورزان مراكز خدمات جامع سلامت و خانم شهنوازي سرپرست مركز آموزش بهورزي تشكيل گرديد.

آقای دکتر خاشی رئیس محترم مرکز بهداشت ضمن خیرمقدم  به حضار مطالبی در خصوص طرح تحول نظام سلامت و اقداماتی که جهت بهبود زیر ساختها در سطح شهرستان انجام شده بیان نمودند.

ایشان در ادامه با تأکید بر این موضوع که بهورزان بعنوان اولین گروه ارائه دهنده خدمت به مردم هستندگفت: با تکیه بر این مطلب همانگونه که فعالیت و زحمات آنها  بسیار ارزشمند بوده ، رعایت نظم و انظباط کاری ، رعایت بهداشت محیط کار و حتی ظاهر خود بهورز نیز بسیار مهم است  و از دید مسئولین پنهان نخواهد بود.

وی افزود: ما در جهت بررسی و مرتفع نمودن مشکلات این قشرزحمتکش سیستم بهداشتی شهرستان تلاش خواهیم نمود اما اهتمام بیشتر بهورزان در مسیر بهبود ارائه خدمات مطلوب به مردم منطقه و بهبود شاخص های بهداشتی شهرستان و جلب رضایت کارشناسان ستادی در بازدیدهای ماهانه نیز مسئله قابل توجهی است.

در ادامه خانم حمیرا شهنوازی کلیاتی از مسائل مطرح شده جلسه قبل و اقدامات صورت گرفته در ان خصوص را بیان نمود.

نماینده بهورزان در جلسه نیز هر کدام جداگانه مسائل مربوط به منطقه خود را مطرح که از ان جمله میتوان به پیگیری گواهینامه های آموزشی بهورزان، بررسی برخی مشکلات ساختمانی و تجهیزاتی خانه های بهداشت، پیگیری سوخت زمستانی تعدادی از مراکز و... اشاره نمود و این موارد توسط مسئولین مربوطه در همان جلسه بررسی گردید.

1395/10/22 ١١:٣١ Other ١٤٣٤٤