اخبار > دانش آموزان مدارس شهرستان خاش به استقبال بسیج ملی تغذیه رفتند....

در طرح بسیج ملی تغذیه:

دکتر خاشی رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: در طرح بسیج ملی تغذیه از 29آذر لغایت15دی ماه که با شعار"1،2،3غذای سالم" نامگذاری شده بود مرکز بهداشت شهرستان خاش اولویت فعالیتهای خود را به آموزش و اطلاع رسانی بویژه در بین دانش آموزان مدارس این شهرستان اختصاص داد.

ایشان ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود ریزمغذی ها یکی از مشکلات عمده بهداشتی و تغذیه ای در بسیاری از کشورهای جهان است و کمبود ریز مغذی ها از تغذیه نادرست و ناسالم بویژه در سنین در حال رشد نشأت می گیردو از آنجاییکه دانش آموزان روزانه 3/1زمان خود را در مدارس میگذرانند امسال بیشترین تلاش و تمرکز مرکز بهداشت بر روی مدارس و آموزش به دانش آموزان صورت گرفت.

وی بازدید از بوفه های مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش شهرستان و آموزش به بوفه داران، توزیع و نصب پوسترو بنرهای های میان وعده های سالم، ایمنی غذا در مدارس و میان وعده های ناسالم در مدارس و سطح شهر، برپایی نشست های آموزشی با مربیان و دانش آموزان در خصوص تغذیه سالم، برگزاری جشنواره غذای سالم و مسابقات نقاشی با همین موضوع و اهدای جوایز به 50نقاشی برگزیده را از جمله برنامه های این طرح دانست.

]

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش