اخبار > زنجیره سرما مرکزی نگهداری و توزیع واکسن مرکز بهداشت شهرستان خاش در ایام دهه فجر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، آقای دکتر خاشی رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش با اعلام این خبر، گفت: با توجه به اینکه پیش از این واکسن‌ها در زنجیره سرما با امکانات محدود نگهداری می شد، احداث زنجیره سرما نگهداری واکسن مطابق استانداردهای روز در این شهرستان ضروری بوده که با پیگیری و حمایت معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این مهم میسر می گردد.
دکترخاشی با بیان اینکه جهت تجهیز و نوسازی زنجیره سرما نگهداری واکسن شهرستان خاش اعتباری بالغ بر 220میلیون تومان صرف شده است افزود: سردخانه جدید بعنوان یکی از بخش های اصلی زنجیره سرما نگهداری واکسن که دارای

حجمی حدود 12  متر مکعب است.
دکترخاشی گفت: زنجیره سرمای جدید دارای تابلوی برق اتوماتیک و آلارم  هشدار دهنده به سیستم کامپیوتری می باشد که در صورت قطعی برق و تغییرات دما( 2-8)به مسئول زنجیره سرد و مسئول واحد بیماریها و رئیس مرکز پیامک ارسال می شود.
وی اظهار کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده سال آینده قصد داریم سایر مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشتی که نیازمند نوسازی تجهیزات زنجیره سرما هستند را نیز نوسازی کنیم که در این راستا رایزنی لازم با دانشگاه علوم پزشکی جهت تامین اعتبارات لازم را انجام خواهیم داد
.

1396/11/23 ٠٨:٥٢ News, Events ١٧٤٥٨