اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی نظام ثبت مرگ و میر و طبقه بندی علل آن جهت پزشکان ، کاردانهای مسئول و ماما های مراکز و پایگاه های سلامت

در تاریخ 96/10/20 کارگاه آموزشی نظام ثبت مرگ و میر و طبقه بندی علل آن با حضور کارشناسان استانی جهت پزشکان ، کاردانهای مسئول و ماما های مراکز و پایگاه های سلامت برگزار گردید.

آقای دکتر خاشی ریئس محترم مرکز بهداشت پس از عرض خیر مقدم  به حاضرین در جلسه بیان داشتند: بدون شک مهمترین منبع اطلاعاتی سازمانهای بهداشتی از جامعه ، آمار حیاتی میباشد . آمار حیاتی اطلاعات بدست آمده از ثبت منظم ، دقیق و مستمر وقایع حیاتی را شامل می شود که عمده ترین جزء آن مرگ است. مرگ یک واقعه شفاف و بدون تفسیر می باشد که می تواند آئینه تمام نمای سلامتی بیماری جامعه باشد.

ایشان در ادامه در خصوص اهمیت سامانه سیب و پایش عملکردی سامانه سیب مطالبی را بیان داشتند.

در این جلسه نحوه کد گذاری علل مرگ و میر ، دستورالعمل استاندارد گواهی فوت و جنبه های قانونی آن ، همچنین نحوه پایش عملکردی سامانه سیب ( چک لیست پایش سیب ) ارائه گردید.

1396/10/21 ٠٩:١٠ News ١٧٢٣١