اخبار > برگزاری جلسه آموزشی آنفولانزا ، بیماری هاری و کمپین مادران با حضور 110 داوطلب سلامت

در مورخه 96/10/12 جلسه آموزشی آنفولانزا ، بیماری هاری و کمپین مادران با حضور 110 داوطلب سلامت مراکز و پایگاههای سلامت در مرکز بهداشت برگزار گردید .

آقای دکتر خاشی ریاست محترم مرکز بهداشت پس از عرض خیر مقدم به داوطبین بیان داشتند : داوطلبین سلامت افرادی هستند که بدون مزد و منت، در جهت ارتقای شاخص‌های بهداشتی برای سیستم سلامت فعالیت می‌کنند.
وی با اشاره به آغاز فعالیت داوطلبین سلامت از سال 69 در کشور، گفت: این برنامه به سرعت در سطح کشور گسترش یافت به طوری که هم‌اکنون بالغ بر 140هزار داوطلب سلامت در کل کشور مشغول فعالیت هستند.
حضور در بین مردم و ارتباط نزدیک با خانواده‌ها در راستای انتقال آموزش‌های ارائه شده را از ویژگی‌های داوطلبان سلامت عنوان و اظهار امیدواری کرد به روزی برسیم که در هر خانواده، یک داوطلب سلامت داشته باشیم.

در ادامه آقای الله بخش کرد مسئول بیماریها ، با توجه به شیوع آنفولانزا در فصل سرما در خصوص علائم آنفولانزا و راههای پیشگیری و درمان آن و همچنین در مورد بیماری هاری و شیوع آن در منطقه ، اقدامات لازم هنگام گاز گرفتگی حیوانات مطالبی را بیان نمودند.

در پایان خانم میرکازهی مسئول مادران ، با توجه به برگزاری کمپین مادران و نقش کلیدی داوطلبان سلامت در شناسایی به موقع مادران باردار و همچنین ارجاع آنها به نزدیکترین مرکز درمانی ، شناسایی مادران پرخطر و اهمیت مراقبتهای پیش از بارداری مطالبی را بیان نمودند.

1396/10/16 ١٢:٤٨ News ١٧١٩٠