اخبار > همایش روز جهانی ایدز همزمان با سراسر کشور در دبیرستان دخترانه نجمه شهرستان خاش برگزار گردید.

در ابتدا پس از خوش آمد گویی آیاتی از کلام الله مجید قرائت شد و مقاله در مورد ایدز و راههای انتقال آن توسط دانش آموزان خوانده شد.

و شعری در مورد بیماری ایدز برای مسئولین حاضر توسط دانش آموزان خوانده شد،

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، آقای کرد معاونت مرکز بهداشت خاش عوامل اصلی گسترش این بیماری را فقدان دسترسی به آموزش و خدمات پیشگیری دانست و گفت برای کاهش روند ابتلا به این بیماری باید همه افراد را به اطلاعات صحیح، پیشگیری و درمان بهره مند سازیم ،کرد همچنین در رابطه با تعداد بیماران ایدز در دنیا و در کشورمان آماری اعلام نمود و بیماری ایدز و آموزش راه های انتقال و عدم انتقال ایدز و رفع انگ و تبعیض و همچنین معرفی خدمات مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری مطالبی عنوان کرد .

تست اچ آی وی از حاضرین تهیه شد و جهت حمایت از بیماران زنجیره ایدز با همکاری دانش آموزان دبیرستان تشکیل شد.

در پایان از طرحهای برتر نقاشی دانش آموزان و اجرا کنندگان تقدیر شد و زنگ هشدار ایدز توسط مسئولین به صدا در آمد.

پمفلت آموزشی نوین ایدز بین دانش آموزان توزیع گردید.

1396/09/14 ٠٧:٤٨ News ١٦٩٦٢